vrijdag 12 april 2019

Zwemclinic jeugd op 8 juni bij Slingeplas Bredevoort

Schrijf je in voor deze leuke zwemtraining bij de Slingeplas, zodat jij zelfverzekerd aan de start zult verschijnen op 23 juni aanstaande
Op zaterdag 8 juni van 11.15 – 12.30 uur vindt er een speciale zwemtraining plaats voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar! Doe jij mee aan de OWM-Zwemloop, maar vindt jij het zwemmen in het open water een beetje spannend? Twijfel je soms of het wel iets voor je is?

Schrijf je dan toch in voor de zwemloop, want ik help je alvast op weg tijdens deze leuke zwemtraining bij de Slingeplas, zodat jij zelfverzekerd aan de start zult verschijnen op 23 juni aanstaande! Gezamenlijk gaan we de start oefenen, ervaren hoe het is om 200 meter in het open water te zwemmen en natuurlijk komt de wissel van het zwemmen naar het hardlopen ook aan bod! Neem naast je zwemspullen dus ook je hardloopschoenen mee!

Wil je nog meer weten over inhoud van de trainingen? Stel ze via: info@ikkanhetaan.nl Inschrijven voor deze jeugdzwemloop kan via: www.triathlonaalten.nl. In verband met de voorbereiding wil ik graag weten hoeveel kinderen mee gaan doen aan deze training. Meld je daarom voor 6 juni aan via: info@ikkanhetaan.nl Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is het belangrijk dat je in het bezit bent van zwemdiploma A+B.

Tot 8 juni!

Groetjes Denise van der Donk

Geen opmerkingen: