vrijdag 3 januari 2020

Het avontuur van 2020

Informatieavond op donderdag 16 januari om 21.00 uur
Velen zullen de datum van 5 april 2020 inmiddels al wel rood omcirkeld hebben in de agenda. Dan vindt immers de marathon van Rotterdam en de halve marathon van Berlijn plaats. Voor de meer ervaren loper bijvoorbeeld een mooie mogelijkheid om het persoonlijk record nog eens aan te vallen, maar voor de ander een compleet nieuwe ervaring. 

Binnenkort start de officiële voorbereiding op dit nieuwe avontuur en dat is misschien best wel een spannende periode. Misschien heb je wel een aantal vragen, waarop je het antwoord eigenlijk nog niet precies helder hebt. Bijvoorbeeld hoe vaak je moet gaan trainen, wat je tijdens de training moet eten of drinken, wat je in de voorbereiding niet of beter wel kunt doen, helpt massage of veel slapen?

Op donderdag 16 januari a.s. is er de mogelijkheid om informatie te krijgen of vragen te stellen aan Mark te Brake. Onze clubgenoot heeft de nodige expertise en tevens praktische ervaring op het gebied van lange duurtraining en het voorbereiden op het lopen van een marathon. Dit jaar maakte hij zijn debuut en eindigde met een prachtige eindtijd in de top 50 van de Nederlandse ranglijst met marathontijden 2019. Mark wil zijn verhaal graag baseren op  vragen, die er nu mogelijk al zijn en dus het verzoek om deze nu alvast door te mailen? Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op 16 januari 2020, aanvang 21.00 uur in het AVA'70 clubgebouw.

Een gezond en sportief Nieuwjaar gewenst.

Hardloopgroeten, Wim Brinkman, Geert Wevers en Frank Roos

P.S. De informatie is voor iedereen die komend voorjaar of later het avontuur van de (halve) marathon aan gaat en gericht op lopers van de verschillende niveaus…..      

Geen opmerkingen: