dinsdag 11 april 2023

Aankondiging van de Wings for Life in Berg en Dal (bij de Maartenskliniek)

Zondag 7 mei hardlopen voor mensen die dat niet kunnen

Wings for Life is een uniek hardloopevenement omdat jij zelf bepaalt waar de finish ligt. Je loopt net zo lang totdat je wordt ingehaald door de virtuele finish (in je app): een unieke ervaring.

Een jaar of tien geleden hoorde ik enthousiaste verhalen over een hardloopevenement in Assen, Wings for Life. Het unieke is dat je vooraf niet weet hoe ver ja gaat lopen, tenminste niet precies. Je loopt net zo lang totdat je wordt ingehaald voor de finishauto".

Een jaar later stond ikzelf aan de start -in Breda-, uitgezwaaid door een piepjonge Max Verstappen die iets later startte. Hij bestuurde de catchercar die achter het veld aanreed en de deelnemers één voor één 'aftikte'. Het was een unieke ervaring, waarbij je vleugels kreeg als je aan alles merkte dat de finishauto snel dichterbij kwam. Nu organiseren we de loop (helaas zonder Max Verstappen) alweer voor de vierde keer op een uitdagend parcours om de Maartsenkliniek in Berg en Dal. Zondag 7 mei kun jij erbij zijn. Schrijf je snel in. Klik hier voor meer informatie.

Sportieve groet,

Henk Bruggeman

Geen opmerkingen: