vrijdag 6 juli 2007

Drevenack(D) 4e Abendlauf 10 km – 40,19 – 4e Plaats 45+

Samen met Henk Mengers en Benno Aversteeg aan de verdiende Krombacher
Soms heb je van die dagen dat het niet gaat zoals je eigenlijk gehoopt had. Vanavond in Drevenack was dat het geval. Het was mijn eerste 10 km. wedstrijd dit jaar en ik had mijn voorgenomen om een tijd van onder de 39 minuten te lopen. Maar al vrij snel in het begin van de wedstrijd had ik al door dat er die tijd niet in zat en dat het nog een hele klus zou worden om zelfs maar onder de veertig minuten te lopen.

De doorkomst na 5 kilometer in 19,41 minuten gaf dat ook aan. In de tweede ronde werd ik door verschillende mensen ingehaald maar ik kon met niemand meegaan. Toen ik weer terug kwam op de baan hoorde ik de speaker al roepen dat de klok richting de veertig minuten ging maar ik was nog te ver van de finish om daar nog aan te voldoen. Mijn eindtijd van 40,19 minuten (4e/45+) was dan ook teleurstellend.

Even later kwam Henk Mengers er al aan in een tijd van 40,52 min. (5e/50+) en precies twee minuten later Benno Aversteeg in 42,52 min (22e/40+). Beide lopers waren wel tevreden met hun tijd. Na afloop was het ontzettend gezellig en werden er flessen alcoholvrij bier uitgedeeld waar wij er dan ook maar enkele van genuttigd hebben. De firma Krombacher was hier dan ook erg over te spreken zodat hun (bijna) spontaan een kratje bier aanboden om mee naar Nederland terug te nemen. Iets waar wij dan ook maar dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Loop je komende dinsdag mee bij de Walfortloop dan kun je na afloop ook genieten van een heerlijke Krombacher!




Dat kratje gaat mee naar Nederland

Geen opmerkingen: