zaterdag 27 december 2008

Foto’s en verslag van de 18e Derde Kerstdagloop in Arnhem

Tom heeft meegedaan aan de 7 kilometer van de Derde Kerstdagloop en deed dit in 35,48 minuten
In een heerlijk winterzonnetje met een koude Oostenwind, stonden vanmiddag vijf AVA’70 atleten aan de start van de Halve Marathon bij de 18e Derde Kerstdagloop in Arnhem. Onder toeziend oog van trainer Gerard Demkes en zijn vrouw ging het na een korte aanloop via het Openlucht Museum in de richting van de Hoge Veluwe. 

Hier kregen de lopers een flinke klim naar de Brandtoren voor de kiezen, het hoogste punt van deze loop. Via mooie heidevelden en fietspaden ging het langs de Bedriegertjes weer in de richting van Arnhem. Na een vervelend bospaadje langs de A12 lag de finish op de atletiekbaan van Ciko’66 op Sportpark Valkenhuizen. Al met al vonden de lopers het een niet gemakkelijke loop door een mooie omgeving. Het geweldige weer maakte er een bijzondere Derde Kerstdag van.

Overige uitslagen:

Paul Waalders 1:27,37 – Wim Brinkman 1:28,50 – Ada te Voortwis 1:53,03 – Claudia Drenthel 2:02,41 – Henrie Drenthel 2:02,42. De laatste drie personen liepen deze loop als voorbereiding op de Marathon en de 60 kilometer van Texel.

De volgende foto’s zijn van Eric Beatse.

Claudia en Henrie Drenthel
Hoogteprofiel van de Halve Marathon

Geen opmerkingen: