donderdag 18 juni 2009

Bredevoort 7e Intratuinloop

De vlag kan uit
Vandaag kan de vlag uit en is het feest. Merle is geslaagd voor haar HAVO examen en als ik om iets na drie uur thuis kom van mijn werk zit de eerste visite al in de tuin. Dit loopt de hele tijd zo door en als even na middernacht als laatste een bekende hardloopfamilie vertrekt hebben we een mooie dag gehad. Na enkele tegenvallers dit schooljaar zit het dan ook eens een keer mee voor Merle. Het is dan ook een prachtig om iemand zo te zien genieten.


Het lijkt me beter om vandaag maar niet aan de wedstrijd mee te doen maar onder de visite door ben ik nog even naar het Walfortbos gefietst om naar Bram te kijken, die zich heeft ingeschreven voor de 5 kilometer van de Intratuinloop. Afgelopen zondag in Hoog-Keppel loopt hij een tijd van net boven de 20 minuten en zijn doel voor vandaag is om er nu net onder te lopen. Als ik op de Stationsweg sta, is het een mooi gezicht om het lang gerekte atletenlint aan te zien komen rennen langs de Winterswijkseweg (zie onderstaande foto).

Als de laatste lopers gepasseerd zijn fiets ik langs de beek naar "Havezate ‘t Walfort" waar de eerste lopers al weer langs komen. Bram zit in een leuk groepje met Erwin Wamelink, Henk Woolschot en zijn haas Henk Mengers. Ik maak zelf nog enkele foto’s en ga weer snel naar huis toe. Als Bram een poosje later thuis komt hoor ik dat hij een tijd van precies 20 minuten heeft gelopen. Een knappe tijd maar hij baalt ervan dat hij niet een paar seconden sneller heeft gelopen maar dat komt ongetwijfeld nog een keer.


Geen opmerkingen: