zaterdag 20 juni 2009

Training in Laren (Gelderland)

Tien atleten uit Aalten lopen in Laren
De afgelopen zes jaar worden we in de zomermaanden uitgenodigd door Gerrit en Joke ter Haar om met onze atletiekvereniging AVA’70 een training te volgen in de buurt van hun camping de Bosrand in Laren.

Deze keer heeft Gerrit drie route’s uitgezet op het landgoed Verwolde van ruim zes, tien en dertien kilometer. Na zo’n drie kilometer lopen komen we bij de dikste eik van Nederland. Hier staat Joke ons al op te wachten met allerlei lekkere dingen. Dit wordt door iedereen erg gewaardeerd en na de pauze is de eerste afsplitsing een feit. Het niveau wordt er niet veel hoger op en sommigen maken zich al druk over het verschil tussen luchtig en tochtig. Wie het weet mag het zeggen!

Nadat we weer in de buurt van de camping komen blijven er nog vier atleten over, die er nog zin in hadden om een extra lus van ruim drie kilometer te maken. Bij enkelen is de energie nog niet op en bezoeken nog even de speelplaats.

Na de loop hebben we bij de caravan, onder het genot van een hapje en een drankje, nog een tijdje gezellig zitten napraten. Gerrit en Joke, namens de gehele groep ontzettend bedankt voor de mooie route’s en de hartelijke gastvrijheid.

fotoalbum
Marieke Prinsen en Theo Stronks

Geen opmerkingen: