donderdag 12 november 2009

Uit de oude doos Zevenheuvelenloop in Nijmegen 1990

In het jaar 1990 vonden er al briefwisselingen tussen AVA’70 leden plaats. In één van deze brieven verzoeken de heren Jan Navis, Johan Assink en Henk Aalbers, de heer Piet Lettink vriendelijk doch dringend op zondag 18 november 1990 niet deel te nemen aan de Zevenheuvelenloop. Zijn deelname zou volgens de heren een erg storende factor zijn voor de flora en fauna in dat gebied, temeer daarin ook de bronstijd van het dam- en het edelhert valt.

De heer Lettink geeft als antwoord op bovengenoemde brief dat hij wel naar Nijmegen zal gaan. "U zult toch wel begrijpen dat zoveel, door u lyrisch beschreven, natuurschoon mijn van oorsprong boerenbloed sneller doen zal stromen en mede door de bronstijd zullen latente verlangens en gevoelens weer boven komen om zo mijn prestaties tot een ongekende hoogte te drijven. Slechts een spoor van mijn aftershave zal u aan mijn deelname herinneren", aldus de heer Lettink.

Veel oudere AVA’70 leden hebben nog met bovengenoemde heren getraind en zullen wel vaker de nodige anekdotes meegemaakt hebben.

Geen opmerkingen: