vrijdag 30 augustus 2013

Aankondiging van de 30e Veldloop in Rozendaal (bij Velp)

Rozendaal 2009
Op woensdagavond 4 september 2013 vindt in Rozendaal voor de 30ste keer de “Rozendaalse Veldloop” plaats. Na de vakantie is dit één van de eerste recreatieve lopen in de regio: goed om uw conditie te testen en dat in de prachtige omgeving van het Rozendaalse Veld en de Posbank. U kunt starten op twee afstanden te weten de 12 of de 5.5 kilometer.

Start en finish vinden plaats in park Rosendael tegenover de Boerderij. Sinds 2008 is dit de nieuwe start- en finish locatie. Starttijden: 12  kilometer is om 19.00 uur en de 5.5 kilometer om 19.10 uur. Vanaf 18.00 uur bij start en finish in park Rosendael. Let op geen voorinschrijving mogelijk. Dus kom op tijd. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per deelnemer.

Zowel de 12 als de 5.5 km starten met een pittig klimmetje langs het kerkhof omhoog. Er volgen dan voor beide lopen een aantal (lange) bospaden. In het parcours van de 12 kilometer zijn de beruchte “Zwarte Bulten” opgenomen, die hun naam meer dan eer aan doen. De laatste kilometer van beide lopen is een verharde afdaling naar de finish.

Gezien het recreatieve karakter van de loop zijn er geen prijzen voor de winnaars. In plaats daarvan worden er gelden beschikbaar gesteld voor de verloting van (sport)artikelen en waardebonnen van Run2Day. Het is mogelijk om uw auto en natuurlijk ook fietsen dichtbij start en finish te parkeren. Er is omkleedgelegenheid aanwezig op het terrein bij Start/Finish. Er is geen douche gelegenheid. Bij start en finish en op het parcours is EHBO aanwezig. Na elke afstand is er gratis sportdrank, beschikbaar gesteld door Run2Day. 

Wim Brinkman en enkele anderen vertrekken om 17.15 uur vanaf de AVA’70 baan, laat even weten als je mee wilt.
Klik voor meer informatie op onderstaande links

1 opmerking:

theo stronks zei

Een echte aanrader deze loop.
Vaak gelopen in een prachtige omgeving.
Verrassend hoeveel mensen er op afkomen en dat op een gewone woensdagavond.Volgend jaar probeer ik er weer bij te zijn.!!!