donderdag 15 augustus 2013

Nieuwsflits van De Twee Bruggenloop in Winterswijk - deel 1

De flyer van De Twee Bruggenloop in Winterswijk
Dinsdag 20 augustus a.s. vindt de 2e editie van de Twee Bruggenloop plaats. Het is de laatste in een serie van 4 hardloopwedstrijden die AVA`70 tijdens de zomermaanden organiseert.
Enkele wetenswaardigheden over de Twee Bruggenloop:

Start- en finishlocatie:
Vakantiepark De Twee Bruggen,
Meenkmolenweg 23,
7109 AH Winterswijk

Programma:
18.00-18.30 uur: start wandeltocht van 8 kilometer
19.00 uur:            1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar)
19.15 uur:            2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar)
19.45 uur:            6  kilometer

Parcours:
De 1 en 2 kilometerloop voor kinderen vindt plaats op het vakantiepark. Het parcours van de 6 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden rondom het prachtige recreatiegebied “de Slingeplas.”De wandeltocht loopt door het fraaie buitengebied van Bredevoort, Corle en Miste.

Speaker:
Als speaker van het evenement zal Henk Borgmeijer fungeren. De spraakwaterval uit Dalfsen zal op zijn kenmerkende en enthousiaste wijze de lopers en loopsters bij het publiek aankondigen en ze desnoods persoonlijk over de finish begeleiden.

Kleedgelegenheid:
Omkleden is mogelijk in de nabijheid van start en finish.

Parkeergelegenheid:
Er is de mogelijkheid om te parkeren bij de horecagelegenheid “de Schoppe” van het vakantiepark. Volg de borden en aanwijzingen ter plekke.

Inschrijving:
Er is de mogelijkheid om nu al in te schrijven voor de wedstrijd. Hiermee voorkomt u onnodig wachten. Voorinschrijving is mogelijk via de site: www.ava70.nl en dan de link bij het item over de Twee Bruggenloop. De voorinschrijving sluit op maandag 19 augustus a.s. om 23.59 uur. De betaling geschiedt bij het afhalen van het startnummer. Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag, vanaf 17.00 uur bij horecagelegenheid “de Schoppe” op vakantiepark de Twee Bruggen. De inschrijfkosten voor de wandeltocht en de jeugdlopen bedraagt € 2,50 en de deelnemers aan de 6 kilometer betalen € 4,00.

Prijzen:
Er zijn prijzen voor de nummers 1,2 en 3 per categorie.
De prijsuitreiking van de 1 kilometer en de 2 kilometer vindt plaats, direct na de start van de 6 kilometerloop. De prijsuitreiking van de 6 kilometer is z.s.m. na de laatste finishende atleet.

Herinnering:
Elke deelnemer ontvangt bij de finish een medaille. Daarnaast ontvangen de kinderen nog een extraatje van vakantiepark de Twee Bruggen.

Vragen of nadere informatie:
Dirk ter Maat,
T: 0543-474027

Geen opmerkingen: