zondag 11 augustus 2013

Foto's van de 1e Bert Timmer Memorialloop in Duiven

De winnaar van de 5 kilometer,  Coen de Wit
Zondag 11 augustus is de eerste Bert Timmer Memorial Loop in Duiven leven ingeblazen en hoe! Alle positieve reacties hebben de organisatie totaal verrast. Zelf hadden ze wel het gevoel alles onder controle te hebben, maar of het door de lopers ook zo ervaren zou worden was dan ook maar de vraag. Maar gelukkig zijn de reacties positief en is hun inschatting correct geweest. 

Zo’n loop doe je niet even tussendoor en zeker niet alleen. Ze hebben hulp gehad van zo’n 50 vrijwilligers die zich met hart en ziel voor deze loop hebben ingezet en gezien de reacties zich ook positief hebben laten horen. Zonder vrijwilligers gebeurt er gewoon niks! De organisatie wil dan ook allen die een bijdrage hebben geleverd bedanken voor hun geweldige inzet.

De eerste parcoursrecords voor deze loop:

5 km dames: Saskia brouwer in 23:43, 5 km heren: Coen de Wit in 16:17, 10 km dames: Renske Smetters in 39:37, 10 km heren: Dahir Hasan in 33:00


Klik op de links voor de foto's van Eric Beatse, de Kiekjesdief

allerlei


1 km na de start


nabij finish - deel 1

nabij finish - deel 2


nabij finish - deel 3


alle uitslagen

3 opmerkingen:

Geert zei

Mooi dat de Kiekjesdief de zomer ook goed is doorgekomen en we weer kunnen genieten van zijn prachtige foto's, Eric bedankt.

Gerrit zei

Leuk initiatief een nieuwe wedstrijd, maar waarom in hetzelfde weekend dat er ook een wedstrijd in Tolkamer wordt georganiseerd?

Unknown zei

dit omdat precies op die dag een jaar geleden is dat hij van ons is heen gegaan