zaterdag 11 november 2017

Nog meer acties voor de GUV Marathon - Nieuwsflits 7

In de vorige Nieuwsflits konden we al informatie en mooie resultaten meldden van spontane acties, die zijn georganiseerd met het doel om geld in de zamelen voor de GUV Marathon. Ook dit keer willen we een paar hele mooie acties onder de aandacht brengen.

AVA`70-lid Denise van der Donk organiseert op vrijdagavond 8 december een mooie wandeltocht rondom haar woonplaats Groenlo. Er wordt gestart om  20.00 uur en de wandeling heeft een lengte van een kleine 7 kilometer. Na afloop is er voor de deelnemers een lekkere kop warme chocolademelk en wat lekkers. De kosten bedragen 5 euro per persoon, maar omdat de wandeltocht georganiseerd wordt voor het goede doel, namelijk de GUV Marathon, is een extra bijdrage welkom. Opgave is mogelijk via het emailadres van Denise: ikkanhetaan@gmail.com Er kunnen maximaal 25 personen mee, dus geef je snel op!

Vanaf maandag 13 november kan er bij de Albert Heijn voor gekozen worden, om de opbrengst van lege statiegeldflessen te doneren aan het goede doel: GUV Marathon voor het kind. Deze actie loopt tot en met 23 december a.s.

Kapsalon Houwer en de beide salons “Kersje” in Aalten en Dinxperlo komen ook in actie, zowel letterlijk als ook figuurlijk. Een aantal personeelsleden zal deelnemen aan de GUV Marathon op 23 december. Daarnaast staat er in elke  vestiging een collectebus bij de kassa, waar inmiddels de eerste euro`s  inzitten. Komende week zal er nog een actie t.b.v. de GUV Marathon van start gaan. Volg de site van de genoemde kapsalons voor meer informatie!


Tenslotte….
Gerdie Duenk, actief lid van het organisatieteam van de GUV Marathon heeft ook een mooie actie op touw gezet, die we graag onder de aandacht brengen, namelijk: NIEUWJAARSTOET`N.

Gerdie gaat goed gevulde nieuwjaartstoet`n maken en de opbrengst komt volledig ten goede aan de GUV Marathon voor het kind. Dit is mede mogelijk, omdat het haar gelukt is om een grote sponsor te vinden, die deze actie gaat financieren! De prijs van een nieuwjaarszak is vastgesteld op 2 euro per stuk. In het clubhuis van AVA`70 zal een intekenlijst komen te hangen, waarop de bestelling kan worden ingevuld. Daarnaast kan er ook een bestelling worden gedaan via de facebookpagina van Gerdie Duenk of via de site van Geert Wevers (www.geertwevers.blogspot.com). Opgave is mogelijk tot en met zondag 10 december a.s. en de uitgifte zal plaats gaan vinden in het clubhuis van AVA`70. Nadere berichtgeving hierover volgt….   
Stuk voor stuk prachtige acties, die opgezet zijn om geld in te zamelen voor het goede doel, namelijk kansarme kinderen in de gemeente Aalten en omgeving. De GUV Marathon begint steeds meer vorm te krijgen en we hopen er op 23 december een geweldig evenement van te maken, met een hartverwarmende opbrengst!