zondag 31 mei 2020

Uitnodiging voor een trainingsloop op 2e Pinksterdag

Groepsfoto's van de vorige twaalf edities
Komende maandag 1 juni 2020 (2e Pinksterdag) staat er voor de 13e keer een rustige duurloop op het programma met Pinksteren. Frank Roos en Geert Wevers hebben in de buurt van de Haart en het Woold een tocht van precies 11 kilometer uitgezet. De snelheid die gelopen wordt is rond de 6.00-6.30 minuten per kilometer. De start is om 10.00 uur bij school 't Möllenveld, Haartseweg 12a op de Haart. We vertrekken om 9.30 uur met de fiets bij het AZSV terrein.

Je bent van harte welkom om mee te lopen en het zou mooi zijn dat we weer een leuk groepje bij elkaar kunnen krijgen. Je doet mee op eigen risico en hoeft geen lid te zijn van AVA'70. Wil je graag meelopen geef je dan even onderaan dit bericht, via app, facebook of mail op. 

Klik hier voor informatie over eerdere edities en hier voor de groepsfoto's (2008-2019). 

Door de maatregelen ten aanzien van het Coronavirus kunnen er maximaal 10 deelnemers mee lopen (vol is vol!) en houden we onderweg minimaal anderhalve meter afstand van elkaar. 


Na afloop van dit loopje is er een mogelijkheid om een kop koffie te drinken en een broodje te eten in de tuin van Theo Stronks. 


Deelnemers: 1.Frank Roos, 2.Geert Wevers, 3.Roy Ebbers, 4.Andre Bruil, 5.Rob Berkelder, 6.Theo Stronks, 7.Wim Brinkman, 8.Henk Mengers, 9.Dirk-Jan Robbe, 10.Dick Hilbelink

2 opmerkingen:

theo stronks zei

Ik ga mee.

Dirk zei

Ik zou ook graag mee willen