vrijdag 24 augustus 2012

Na-inschrijving Kramp Run 2012 niet mogelijk

De start van de eerste editie van de Kramp Run
Doordat de inschrijvingen van de businessrun (nu al meer dan 40 teams!) en ook de recreantenloop zo hard gaan, heeft de organisatie besloten om op de dag zelf geen inschrijvingen meer te accepteren.

Op vrijdagavond 7 september kunnen kinderen zich nog wel opgeven voor de kidsruns over 1 en 2 km, volwassenen kunnen zich ook op deze avond niet meer inschrijven. Het ophalen van reeds ingeschreven startnummers wordt wel aangeraden om op deze avond te doen, ivm de verwachte grote drukte op de wedstrijddag zelf.

Wil je als team of recreant nog mee doen, schrijf je dan snel via www.kramprunvarsseveld.nl in, want als de limiet is bereikt, stopt ook de voorinschrijving. Dankzij deze vele inschrijvingen beloofd het weer een geweldig mooi en spectaculair hardloopevenement te worden met verder nog de eveneens goedbezette TopRuns voor zowel dames als heren.

Dit allemaal ter ondersteuning van het goede doel Kanjers voor Kanjers , welke lokale projecten steunt ten behoeve van het welzijn van kinderen, bij voorkeur door middel van sport en spel. 

Klik op de volgende link om in te schrijven, nu kan het nog!

3 opmerkingen:

Geert zei

Kramp Run zit bijna vol (nu 600+).....wil je zeker zijn van deelname, schrijf je dan snel in. Na-inschrijving dus zeker niet meer mogelijk!

Gerrit zei

Inschrijving Kramp Run is nu gesloten, we hebben de limiet van 600 deelnemers aan de Business- en Recreanten Run bereikt!
Alleen kinderen kunnen zich via www.kramprunvarsseveld.nl of 's avonds vrijdag 7 september in 't Borchuus inschrijven.

Gerrit zei

Kinderen kunnen zich inschrijven t/m 2 september via www.kramprunvarseveld.nl en op vrijdagavond 7 september 's avonds in 't Borchuus.