woensdag 22 augustus 2012

Aankondiging van de 1e Kade loop in Tolkamer

Tolkamer Kade Dagen van 18 tot en met 26 augustus 2012

De Tolkamer Kadedagen voegen het hardlopen toe aan het programma. Op zaterdagavond 25 augustus is er een hardloopevenement voor jong en oud. Het programma wordt afgesloten door ‘de snelle jongens’.

In het verleden waren er ook wedstrijden in Spijk en Tolkamer, zoals de Bylandrun. Dit keer gaat de te lopen vooral door Tolkamer met de start op de kade, een snelle ronde door het dorp, die een aantal keren moet worden gelopen en de finish bovenop de kade, bij Kade7.

De organisatie is in handen van de DE LOPER in nauwe samenwerking met het bestuur van de Tolkamerkadedagen. Zaterdag 25 augustus begint het programma om 18:30 uur met de Kidsrun in verschillende leeftijdscategorieën voor de schoolgaande jeugd over één ronde van circa 500 meter; Daarna starten de vrouwen voor hun wedstrijd van 4K (twee ronden), om half acht gevolgd door de mannen, 6K (3 ronden). Precies om 20:00 uur starten de snelle jongens (en meisjes), met vooral jeugdig talent uit de regio. 

site organisatie

hardlopen op de kade in Tolkamer

5 opmerkingen:

Geert zei

Henk Bruggeman, hoe loopt het met de voorinschrijving?

Gerrit zei

wel veel wedstrijden bij elkaar in één weekend. Zevenaar, Hamminkeln en nu ook Tolkamer.

Anoniem zei

Weet wat je gemist hebt! www.viagladiola.tk

Edwin Robat zei

Stefan, goed gelopen? Ik dacht dat je wel in de prijzen zou lopen, zo druk was het toch niet? Jammer dat Zevenaar en Hammenkeln praktisch gelijktijdig is geweest. Mi scheelt dat altijd lopers.
Gr. edwin

Edwin Robat zei

Grapje hoor Stefan. Spreek je 1 dezer dagen bij Argo.