vrijdag 17 augustus 2012

Korenburgerveen in Winterswijk

Op de uitkijktoren in het Korenburgerveen, van links naar rechts Andre Bleumink, Eric Demkes, Andre Bruil en Geert Wevers

Ik wil het bij maximaal vijf personen houden, dat waren mijn  laatste woorden in de uitnodiging voor een trainingsloop door en rond het Korenburgerveen. En precies vijf mensen gaven gehoor aan deze uitnodiging. Vier Aaltenaren (Anky en Andre Bruil, Eric Demkes, Geert Wevers en Groenloër Andre Bleuming). In een rustig tempo werd het 't Schaddenpad gelopen en dat heeft vrij veel weg van een trail. We lopen door weilanden, over omheiningen, langs slootkanten en over bospaden. Af en toe is het goed uitkijken waar je de voeten neer zet. Het rondje is 10,7 kilometer lang en op één valpartij en wat muggenbulten na is alles prima verlopen. Heerlijk om met zo'n mooi weer en een steeds verder ondergaande zon in dit prachtige gebied te mogen lopen.
Klik op de link voor enkele foto's

fotoalbum


Anky Bruil, de enige dame in het gezelschap

1 opmerking:

André zei

Ik vond het erg leuk om weer eens een rondje met je te lopen Geert. Prachtig natuurgebied en tot mijn verbazing viel het reuze mee met de muggen. Zo'n natuurpad is toch het allermooiste om te lopen.
Laten we maar niet verder vertellen hoe mooi het is, anders wil straks iedereen daar lopen ;-)