zondag 12 augustus 2012

Clinic Kramp Run in Varsseveld

Ongeveer 20 personen waren bij de vierde clinic aanwezig
Vanmorgen is in Varsseveld de vierde clinic gehouden voor de Start to Kramp Run. Deze clinics staan in het teken van de Kramp Run, die op zaterdag 8 september 2012 wordt gehouden. Door middel van clinics wordt je vol enthousiasme ondersteund op de weg hier naar toe. De clinics bevatten alle facetten van het hardlopen, waaronder een stukje techniek,  conditie opbouw en het belangrijkste veel gezelligheid. Dit alles onder professionele begeleiding van geschoolde trainers van AVA 70 en AV Argo.

De clinics zijn geheel vrijblijvend zodat je zelf kunt kiezen wanneer je wilt komen trainen en het mooiste, de deelname is gratis! Er worden nog clinics gehouden op zondag 19 en 26 augustus. De startlocatie is sportschool Fit In, Guldenweg 1a in Varsseveld van 9.30-11.30 uur, hier is kleedgelegenheid aanwezig.
Henk Mengers geeft uitleg aan de groep
Trainer Marco van Rijs

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk die foto's van de clinic.
Ik heb vanmorgen weer genoten van het hardlopen, de training, het weer en de verhalen van mensen die je niet (heel goed) kent.
En geleerd over m'n armbewegingen in duurlooptempo en bij een sprint. Ik snap nu het aerobeverhaal en weet dat ik daar nog flink aan mag gaan werken.

Dank aan de trainers Henk en Marco!

Groet van Anja Hoogerbrug