zaterdag 18 augustus 2012

Overwinning voor Lars Duistermaat en Brigitte Loos in Dwars deur Grolle

Lars Duistermaat
Lars Duistermaat uit Winterswijk heeft bij de mannen de hardloopwedstrijd Dwars deur Grolle gewonnen. Hij finishte in een tijd van 16.31 minuten. In de zinderende hitte pakte Lars vanaf het begin van de wedstrijd resoluut de kop en gaf die niet meer af. De strijd om de andere beide podiumplaatsen was een spannende. De een na laatste ronde lag Thomas Konings uit Groenlo, die pas zijn 5de wedstrijd liep, nog op de tweede plaats. Vanuit het achterveld kwam echter Bjorn Demkes uit Lievelde snel opzetten en wist uiteindelijk Thomas te verslaan. Thomas finishte in een tijd van 18.06, terwijl Bjorn 13 seconden sneller was. 

Bij de dames was de strijd niet zo spannend. Brigitte Loos uit Losser nam meteen afstand van Gaby Willemsen uit Arnhem. Derde werd uiteindelijk Marieke Ressing uit Groenlo, lid van de organiserende lopersvereniging Groenlo. Brigitte finishte in een mooie tijd van 21.37. Gaby liep een tijd van 23.24, op 16 seconden gevolgd door Marieke. 

De wedstrijd, over een afstand van 5 kilometer, werd gehouden onder bijzondere warme omstandigheden. De organisatie had gezorgd voor extra drankposten en een douche. Alle deelnemende lopers zijn gefinisht (bron)

Klik op de link voor meer informatie


3 opmerkingen:

Geert zei

Katja, heb je toch maar besloten om niet mee te doen?

katja zei

Haha Geert, ik dacht laat ik eens een keer verstandig zijn. Er komen nog wel meer wedstrijdjes.

Gerrit zei

Bjorn was er vanochtend ook alweer.

Was een mooie ronde Wim, wel warm tussen de mais, lekker de heuvels opgeknald, daartussen eventjes gas teruggenomen met die hoge temperaturen.