zaterdag 25 augustus 2012

Foto's van de Kermisoptocht in Varsseveld

Gert-Jan Wassink en Zowie ter Hove
Op zaterdag 18 september werd tijdens de kermis optocht van Varsseveld de Kramp Run op een prachtige manier onder de aandacht van de bevolking gebracht. Gert-Jan Wassink, Frank Roos, Zowie ter Hove en enkele andere betrokken de gehele gemeenschap bij het gebeuren en enkele Varssevelders zetten zelfs hun eerste schreden op hardloop gebied. Misschien dat het op zaterdag 8 september met de Kramp Run een vervolg krijgt!

Klik op de link voor de foto's

fotoalbum

site Kramp Run

Limiet van 600 lopers voor Business- en Recreatie Run bereikt!

Vooraf leek het een onmogelijk groot aantal, 600 deelnemers aan de Business- en Recreatie Run. Maar een kleine twee weken voor de start van de Kramp Run is dit aantal al bereikt en heeft de organisatie besloten om de inschrijving te sluiten.

Dit om een goede doorstroom op het parcours te waarborgen. Het is en blijft een recreatie run, maar iedereen moet zoveel mogelijk de ruimte krijgen om in zijn of haar tempo op een prettige en verantwoorde manier de 5km door Varsseveld af te leggen. Mocht je je nog niet ingeschreven hebben, dan vragen we om je begrip en hopelijk zien we je volgend jaar wel in het altijd gezellige centrum van Varsseveld. Kinderen kunnen zich nog wel via deze site opgeven voor de Kids Runs t/m 2 september, ook kunnen zij zich vrijdagavond in ’t Borchuus aanmelden, dus niet op de dag zelf.

Politieagent Jan Steven van der Wal ziet dat alles op een prima manier verloopt

1 opmerking:

Jelle zei

mooie fotos
hoor geert
ik denk dat het wel veel publiek aan trekt 8 september