zaterdag 18 augustus 2012

Nieuwe datum en startlocatie Dwars deur Grolle in Groenlo

Extreme hitte verwacht!
De organisatie van de hardloop- en de wielerwedstrijd “Dwars deur Grolle” heeft, in samenspraak met de Stichting Grolse Kermis, de gemeente Oost Gelre en het Groenlose Ondernemersverbond, besloten om de wedstrijden te verplaatsen naar zaterdag 18 augustus 2012. De nieuwe datum past, volgens de organisatie, veel beter in het kermisprogramma, zodat meer sporters en toeschouwers kunnen genieten van een mooi stukje sport in de binnenstad van Groenlo.

Om 15.00 wordt er (aan de Winterswijkseweg) gestart met de Rabo dikke banden race voor de jeugd van 7 tot 12 jaar .

Om 16.00 uur start de hardloopwedstrijd over een afstand van 5 kilometer (Start bij slijterij Marcellino aan de Lievelderstraat 37 en finish aan de Winterswijkseweg).

Om 17.00 uur start de wielerwedstrijd met de Masters, om 18.30 gevolgd door de amateurs (Start en finish aan de Winterswijkseweg).

Rond 20.00 uur is het sportprogramma afgelopen en start het kermisprogramma met muziek en vuurwerk in de binnenstad van Groenlo.

De start is verplaatst naar de scholengemeenschap Marianum aan de Deken Hooijmansinel te Groenlo. Ook de finish is verplaatst naar de Mattelierstraat. Inschrijven en omkleden kan vanaf 15.00 uur bij het Marianum.
Het inschrijfgeld bedraagt 4 Euro. Voor de eerste 3 mannen en vrouwen zijn er geldprijzen te verdienen.

Klik voor meer informatie op onderstaande links

extra drankposten

site organistie

2 opmerkingen:

Geert zei

Andre, succes vanmidddag. Doe het rustig aan met die hitte!

André zei

Het zal wel meevallen denk ik. Ietsje rustiger lopen, waterpost en een douche onderweg. Mot kun'n..