zaterdag 1 juni 2013

Aalten 13e Gerard Tebroke Memorial loop 5 km - 19,31 min - 10e plaats

Vijf keer door café leuven
Op 1 juni kwam werd officieel het vernieuwde Estinea-logo aan de buitenwereld getoond en toevallig viel deze datum samen met de Gerard Tebroke Memorialloop in Aalten. Doordat een tiental cliënten en medewerkers deelnam aan deze hardloopwedstrijd kwam het nieuwe logo al gelijk prominent in beeld. 

Cliënt Rob Elijzen en vrijwilliger Wim Jentink kwamen als eerste in actie bij de 10 kilometer en presteerden prima. Hierna was het de beurt aan de cliënten Luuk Lukassen en Jelle Hubers en de begeleiders Geert wevers en Frank Roos om zich in het nieuwe shirt in de picture te lopen en dit verging het kwartet uitstekend. Aan de Ladiesrun namen Anke Hinkamp en Yvonne Schepers deel en zij liepen een goede 5 kilometer op het pittige parcours door het centrum van Aalten.

Bij het hoofdkantoor van Estinea wapperden ook de vlaggen met het nieuwe logo en omdat alle looponderdelen dit gedeelte van het parcours passeerden hebben honderden lopers en loopsters kennis kunnen maken met het nieuwe beeldmerk van de organisatie. Daarnaast had begeleider van Estinea Wim Brinkman, die tevens deel uitmaakte van de organisatie van de GTM-loop bij het kantoor een waterpost ingericht. Honderden bekertjes met water werden door enkele cliënten van Estinea en vrijwilligers aan de dorstige atleten en atletes uitgereikt en door de sporters dankbaar in ontvangst genomen.

Na de finish ontvingen de deelnemers een goody bag, die was ingepakt door deelnemers van Werk & Activiteiten de Hoven en op deze wijze heeft Estinea zich letterlijk en figuurlijk laten zien tijdens de Gerard Tebroke Memorialloop en haar steentje bijgedragen aan dit sportevenement!
Cliënten en personeel voor het kantoor van Estinea aan de Herenstraat

Geen opmerkingen: