zaterdag 22 juni 2013

Verslag van de heuveltraining in Lochem

Heuveltraining in Lochem
Wat een prachtige heuveltraining had moeten worden eindigt in een nachtmerrie

door Katja Demkes

Met 14 man sterk aangekomen in Lochem om er een geweldige trainingsmiddag van te maken eindigde in kommer en kwel. Voor de training werden er nog grappen gemaakt van de sterkste overwint. Jaja. Voordat we begonnen met de helse horror training die onze trainer Theo had uitgezet, werd Tracey gestoken door een hels beest genaamd BLINS. Toch maar begonnen met een pittig rondje van ongeveer 5 km. De eerste ronde gingen we samen om de weg te leren kennen en te onthouden, want vanaf de tweede ronde was het ieder voor zich.

De tweede ronde begon en je zag iedereen als een gek wegrennen. Jan W. en Denis W. voorop gevolgd door Geert Kip, Katja Demkes, Wim Rensing, Erwin Wamelink (wie kent hem niet), Gerrit te Lindert, Herman en Peter Baten, Eric Hoogebrug en Ronnie Boekelder en Tracey Jewell en de kortgewiekte (ook dat staat haar geweldig) Nathalie Demkes. En Theo stond ons overal op te wachten.  

Tijdens de tweede ronde hield Herman het voor gezien, als een jonge hinde kwam hij Katja voorbij rennen. Hij vond het mooi geweest en stopte er dus mee. Terwijl de altijd sympathieke maar o zo strabante trainer Theo duidelijk had gezegd:" heren 3 rondes, dames 2 rondes." Een eindje verderop lag Erwin Wamelink op de grond te wenen als een klein kind. Gerrit te L. zag dit en liep gewoon verder. Gelukkig kwamen Ronnie en Eric Erwin te hulp. Wat bleek, Erwin was door zijn enkel gegaan. Wat een vreselijk einde voor Erwin van deze prachtige heuveltraining. We wensen Erwin beterschap. Omdat hij zoveel helse pijnen had besloot Erwin om geen verslag te schrijven van deze verder mooie training. Dus heb ik besloten om het maar te doen. Kan natuurlijk niet tippen aan Erwin zijn schrijverstalent, maar ja we doen ons best.

Toen Peter Baten uiteindelijk zijn helse training had afgesloten konden we eindelijk via een extra lusje onze weg vervolgen naar de parkeerplaats, waar we heerlijk werden verwend door Tracey's zelfgebakken muffins of cake, ik weet eigenlijk niet precies wat het was, maar het smaakte heerlijk. Wim Rensink had ook nog heerlijke advocaat bonbons. Hiermee sloten we deze vreselijke zware heuveltraining af en ging ieder weer zijn eigen weg. Theo bedankt voor weer een mooie heuveltraining.

4 opmerkingen:

Geert zei

Katja, je hebt je prima gered met het verslag en de foto's, mijn complimenten.

Gerrit zei

Heeft Erwin deze foto genomen, of was die toen al afgevoerd. Denis zo geschrokken van het koude water dinsdag dat die nu maar in een lange broek heeft gelopen?

Marco zei

Katja, bij de Privé zoeken ze nog iemand voor de rubriek vraag het Sonja.. Iej kunt joa so invallen..:)

theo stronks zei

Talent verloochent zich nooit Katja.
Zelfs Erwin kan er nog wat van leren.
Kwam er later achter dat Erwin meerdere uitvalsverschijnselen had die dag.
Zou hij z,n gewraakte shirt niet terug willen hebben? Vond een zweterig blauw tenue in de auto.