zaterdag 29 juni 2013

Foto's van de Dirtkings Mudrace Obstacle Run in Varsseveld - deel 1

Wat zien ze er uit!
DirtKings is een Mudrace/Obstacle-Run op een off-road parcours in De Vennebulten bij het Gelderse Varsseveld. Het karakteristieke terrein kenmerkt zich onder andere door vele kleine pittige hoogteverschillen en een motorcrossbaan. Er zijn spectaculaire hindernissen gebouwd op dit toch al gevarieerde parcours. Waterbakken, modderpoelen en diverse obstakels hebben ervoor gezorgd dat je niet schoon bleef. Zelfs een hindernis onder stroom wass één van de verrassende ingrediënten.

Shocktherapie voor Kings en Queens... DirtKings is voor iedereen die zichzelf wil uitdagen en daarbij niet bang is om vies te worden. 


Klik op de links voor foto's van Eric Beatse, de Kiekjesdief


deel 1

deel 2

deel 3


deel 4

deel 5




5 opmerkingen:

Geert zei

Ik heb zelf het rondje van de 6 kilometer mee gelopen, zonder een hindernis te nemen overigens. Wat een prachtig evenement en op een geweldige manier in elkaar gezet. Dit verdient volgend jaar meer deelnemers! Complimenten aan Bob Grutters!

Marco zei

Geert hoe kun je nu geen hindernissen lopen?? kon je er stiekem om heen? haha :)

Heidie zei

Je shirt was idd nog iets te geel toen je het veld op kwam.....valt me een beetje van je tegen Geert ;-)
Maar prachtige race.....

Geert zei

Wie weet doe ik in de komende jaren wel een keer mee maar dan verwacht ik jullie ook Marco en Heidie!

Heidie zei

Had erg graag mee gedaan maar mocht niet van de organisatie aangezien de obstakels mijn gewicht van dit moment niet kunnen dragen ;-) Richard vond het geweldig!