woensdag 31 juli 2013

Aankondiging van de 11e Koopman Bergrun in Winterswijk

Nieuw is dit jaar dat de start en finish bovenop de voormalige vuilnisbelt plaats vindt
In 2013 wordt alweer de 11e editie van de uitdagende zomeravondloop gehouden die met de komst van hoofdsponsor Koopman omgedoopt is tot Koopman Bergrun. Nieuw is ook dat start en finish bovenop de voormalige vuilnisbelt aan de Eekelderweg zullen plaatsvinden en dat er een ruime parkeerplaats wordt ingericht voor auto’s. Om minder validen ook een prachtig uitzicht te gunnen op deze unieke wedstrijd, worden zij desgewenst tot uiterlijk 18:45 uur naar boven gebracht.
De Koopman Bergrun van Archeus belooft ook dit jaar weer een ‘hoogtepunt’ voor veel lopers uit de regio te worden. Een unieke loop op de oude vuilnisbelt achter recreatiemarkt Obelink, met een prachtig uitzicht voor zowel lopers als toeschouwers. Thuisblijvers, hier verblijvende recreanten en sporters kunnen hier hun conditie testen.
Het sterk heuvelachtige parcours is uitgezet over de voormalige vuilstort aan de Eekelderweg te Winterswijk. Er kan gekozen worden voor 1,6 km, voor jeugd en minder geoefenden, met één klim. Voor de 7,5 km is het van belang dat men voldoende getraind is, in verband met de pittige klimmetjes op de hoogste en steilste heuvel van Winterswijk.

Klik voor meer informatie op onderstaande links

informatie

voor inschrijving

site organisatie

Geen opmerkingen: