vrijdag 5 september 2014

Sporthorloge komt precies op tijd bij loterijwinnaar

Van Rijs nam het uurwerk samen met zijn dochter Romy in ontvangst van de sponsoren van de prijs, Baderie HtW, Overkamp bouwmaterialen, sportzaak Runvision, makelaar Enning en KHK Borduren en Bedrukken
Zijn oude sporthorloge begon al een beetje te haperen, dus voor Marco van Rijs uit Bredevoort kwam het Polar V 800 sporthorloge dat hij won in de vierde trekking van de superloterij van Archeus mooi op tijd. ‘Het horloge komt me inderdaad heel goed van pas’, zei hij afgelopen vrijdag bij de prijsuitreiking op de nieuwe baan van Archeus. ‘Ik train namelijk altijd op snelheid en die kun je met dit horloge van kilometer tot kilometer exact bijhouden. En het gekke is, ik win anders nooit wat’.

Van Rijs is trainer, wedstrijdsecretaris en website-redacteur van buurvereniging AVA ’70 uit Aalten en toonde zich onder de indruk van de nieuwe baan in wording van Archeus. ‘Wij hebben zelf een nieuwe 300 meterbaan, waar we heel tevreden mee zijn, maar dit is een officiële wedstrijdbaan. Het is mooi dat we zo’n voorziening nu ook in de regio hebben. Dat is alleen maar goed voor de ontwikkeling van de atletieksport. Je zult zien, zo’n baan zal net als bij ons veel nieuwe leden opleveren. Wij werken als AVA al met Archeus samen in trainingen en wedstrijden en willen dat graag verder uitbouwen. ‘

Van Rijs was een van de zeventien winnaars in de vierde trekking van de Superloterij, opgezet voor de financiering van de nieuwe baan. De vijfde trekking en de trekking van de hoofdprijs, een nieuwe Fiat Panda, vindt plaats op zondagmiddag 21 september na afloop van de landschapsmarathon op de Markt. De nieuwe accommodatie van Archeus zal naar verwachting in oktober in gebruik genomen kunnen worden (bron: site AV Archeus).

3 opmerkingen:

Geert zei

Mooie prijs Marco, gefeliciteerd. Nu hopen dat je blessure snel over is en je het horloge kunt gaan gebruiken!

Marco zei

Dankje wel Geert.. trainen jullue rustig door..kom der straks weer voorbij stornen

Gerrit zei

Nu lees ik in dit stukje dat je geblesseerd bent Marco en dat je altijd op snelheid aan het trainen bent, misschien dat het een met het ander te maken heeft en dat het een teken was dat je horloge kapot was?

In elk geval gefeliciteerd!