donderdag 26 januari 2017

Column: Erwin’s zin en onzin - deel 163

Track & Field Run contracteert vijf nieuwe sponsoren! 
Fantastisch, grandioos, vernieuwend, meeslepend, fenomenaal, ongelooflijk, een sportief orgasme, buitenaards, verfrissend en ongeëvenaard. Dit is zomaar een kleine greep uit alle superlatieven die vorig jaar door deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers van de Track & Field Run uit de kast werden getrokken. De organisatie kon maanden teren op de prachtige klanken van deze lange lofzang. Nu, anderhalve maand voor de volgende editie van de T&F-run, staat iedereen weer met beide beden op de grond en telt er maar één ding: 11 maart 2017! De inschrijving van deze parel van een wedstrijd opent aankomende woensdag!

Het vinden van sponsoren is in de huidige tijd niet evident. Voor de Track & Field Run, een topevenement in wording, gaat dit verhaal niet op. Bedrijven, instellingen, zzp’ers en beunhazen verbinden maar wat graag hun naam aan de Achterhoekse hoogmis. Vaags Molenwerken is één van die namen die aan de lijst met geldschieters is toegevoegd. Vaags behoort al jaren tot de Nederlandse top als het gaat om molenbouw en met hun naamsverbinding willen ze definitief voet aan de grond krijgen in de rest van Europa. Ditzelfde geldt voor Rinke ter Haar Architectuur. De voormalig King of The Beeklaan, is met vijf koters duidelijk een kindervriend. Dit bevestigt hij door de sponsoring van de kidscrossen op zich te nemen. Alsof dit nog niet genoeg is, verwelkomt de Track & Field Run ook Keurslager Gleis, Lammers DTP en SignBoss bij het ge-wel-dige sponsorteam.

Wat is er dan gebeurd met onze ‘oude’ sponsoren? Helemaal niks! Lex Laufexperte Björn Weier, Fiat Winkelhorst, Jansen Eupe Schilderwerken, Spar Bredevoort en Reflex Promotions blijven zitten waar ze zitten. Wat een toppers!

Aan de wedstrijdformule wordt niet getornd. Natuurlijk is een kleine aanpassing niet uitgesloten, maar van iets heiligs moet je met je tengels afblijven. De Fiat Winkelhorst Sprintcross en de Jansen Eupe Cross-estafette staan garant voor spektakel. Het mooie buitengebied van Aalten wordt aangedaan tijdens de Lex Laufexperte Björn Weier 5KM Run en de titanenstrijd barst in alle hevigheid los bij de Rinke ter Haar Architectuur Kidscrossen. Iedereen komt spreekwoordelijk aan zijn trekken. De volledige opbrengst van het evenement wordt gespendeerd aan het jaarlijkse trainingskamp, Dit jaar gaat de reis naar her Duitse Oberammergau.

Noteer direct even 10 maart in jullie digitale agenda. Dan wordt het T&F-weekend afgetrapt met een informatief en beregezellig Sportcafé, daarover later meer. Dit wil en mag je niet missen. Op naar een succesvolle derde Track & Field Run! 

Geen opmerkingen: