zaterdag 7 januari 2017

Jan te Brake senior, ereburger 2016 van de gemeente Aalten

Jan te Brake senior 
Jan te Brake senior ontving zaterdagmiddag de eremedaille van de Gemeente Aalten voor zijn vele vrijwilligerswerk bij AVA'70. Hij staat bij velen bekend als de 'vliegende postbode'. Jan had onderstaande uitnodiging gekregen voor de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Aalten. 

Geachte heer te Brake, beste Jan,

Op zaterdag 7 januari 2017 wordt er tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Aalten, afscheid genomen van burgemeester Berghoef. De burgemeester heeft aan de voorbereidingscommissie  laten weten, dat hij het erg op prijs zou stellen, als een aantal personen en instanties voor deze gelegenheid speciaal worden uitgenodigd. Dit omdat ze in zijn ogen, gedurende de achterliggende ambtsperiode, veel voor Aalten in het algemeen en de promotie van de gemeente in het bijzonder hebben betekent. AVA`70 is één van de uitverkoren verenigingen.

De motivatie van de burgemeester, betreffende de keuze van AVA`70 luidt als volgt: “AVA`70 heeft zich enorm ingezet voor de realisatie van haar prachtige en opvallende atletiekcomplex. Daarnaast is de vereniging zich enorm blijven ontwikkelen op de diverse terreinen. Niet alleen in Aalten, maar ook daarbuiten. Naast de vele sportieve activiteiten, toont de vereniging ook met regelmaat haar maatschappelijke betrokkenheid. De wijze waarop AVA`70 zich manifesteert is een voorbeeld voor elke vereniging in Aalten!”

Prachtige woorden van burgemeester Berghoef en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.Het bestuur heeft besloten om niet alleen zelf op deze persoonlijke uitnodiging in te gaan, maar gebruik te maken van de mogelijkheid, om zich te laten vergezellen van een select groepje AVA`70-leden. De keus van het bestuur is gevallen op een kwartet echte Aaltenaren èn AVA`70-leden, die in onze ogen in het verleden het fundament hebben gelegd voor de successen van heden. Het gaat hierbij naast jou om Jan Raben, Dirk ter Maat en Johan Assink.

Graag zouden we jullie, vergezeld van de echtgenotes, willen uitnodigen om aanwezig te zijn op deze bijzondere gelegenheid.

De Nieuwjaarsreceptie vindt plaats op:
Datum: zaterdag 7 januari 2017
Tijd: van 16.00 uur tot 19.00 uur
Locatie: Het Blauwe Meer, de Kolk 6 in Dinxperlo.

We willen voorstellen om buiten te verzamelen en samen als “AVA`70-familie” naar binnen te gaan. We hopen op jullie komst!

Sportieve groeten, Dave Posthumus

P.s. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan hoor ik dit graag.

Geen opmerkingen: