woensdag 17 maart 2021

Montferland Toppen Trail 2021

Mondferland Toppen Trail - eind maart en begin april

Omdat wedstrijden nog steeds niet mogen heeft ook MudSweatTrails naar mogelijkheden gezocht om toch iets te organiseren. Eén van de eerste initiatieven, de Montferland Toppen Trail, vindt plaats in ons eigen Montferland. Samen met Outdoor Centrum Markant en Outdoor Achterhoek hebben ze een aantal routes uitgewerkt (10 km, 16 km, 23 km of 40 km) die je op een select aantal datums kunt lopen.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per datum, dus wees wacht niet te lang met je inschrijving. De start en finish van alle afstanden is op het sfeervolle terrein van Outdoor Centrum Markant in Braamt. Door met tijdslots te werken (net als Click & Collect in winkels) kan iedereen daar Coronaproof ontvangen worden.

Voor veel mensen is Montferland nog een onbekend stukje Nederland. Dit gebied ligt bijna op de Duitse grens en heeft een afwisselend landschap van mooie paadjes en diverse toppen. Deze toppen hebben ze zoveel mogelijk in de “Montferland Toppen Trail” verwerkt. Je kan dus rekenen op een uitdagend parcours!

Naast een parcours door een indrukwekkend decor bieden ze ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

*Online instructie “Lopen met GPX” voor Polar, Garmin, Suunto en een app Topo GPS

*Tijdregistratie

*Online uitslagen beschikbaar met dagelijkse updates

*Exclusieve medaille

*Hapje en een drankje bij de finish

*Een bevoorradingskist met water op de route

De eerste 50 aanmeldingen ontvangen ook een BUFF van Outdoor Achterhoek. De data waarvoor je aan kunt melden voor de Montferland Toppen Trail zijn: 26, 27, 28 maart en 2, 3, 4, 5 april 2021. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Geen opmerkingen: