maandag 9 september 2024

Prachtige samenwerking tussen de jeugd van Ropes&Running en AVA'70

De jeugd van Ropes&Running en AVA'70

Een prachtige zaterdagmiddag in september werd het toneel van een bijzondere samenwerking tussen de jeugd van Ropes&Running en AVA'70 in Aalten. De jonge survivalrunners kregen als onderdeel van hun kamp de kans om kennis te maken met diverse atletiekonderdelen op de baan van AVA'70.

Atletiekonderdelen

De jeugdleden van Ropes&Running konden zich uitleven op verschillende atletiekdisciplines:

•         Verspringen

•         Hoogspringen

•         Hordelopen

•         Startbloktraining

•         Werponderdelen

Deze onderdelen zijn een mooie aanvulling op de survivalvaardigheden. Waar survival zich richt op techniek en kracht, ligt bij atletiek de nadruk vaak op snelheid, explosiviteit en precisie.

Enthousiaste begeleiding

De jeugdtrainers van AVA'70 - Gert-jan, Noah en Bas - zorgden voor enthousiaste en deskundige begeleiding tijdens de trainingen. Hun passie voor atletiek werkte aanstekelijk, wat resulteerde in een energieke en inspirerende sfeer op de atletiekbaan.

Voor de jonge survivalrunners was deze middag een waardevolle ervaring. Ze konden hun vaardigheden verbreden en kennismaken met nieuwe sportdisciplines. De combinatie van survival en atletiek bleek een perfecte mix van kracht, techniek, snelheid en uithoudingsvermogen.

Deze geslaagde middag onderstreept het belang van samenwerking tussen verschillende sportverenigingen. Door kennis en faciliteiten te delen, kunnen jonge sporters zich breder ontwikkelen en nieuwe passies ontdekken. De positieve energie en het enthousiasme van zowel de deelnemers als de trainers maakten deze zaterdagmiddag tot een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen. Het is een mooi voorbeeld van hoe sportverenigingen elkaar kunnen versterken en jonge atleten kunnen inspireren.

Dennis ter Veldhuis

Geen opmerkingen: