zondag 3 januari 2010

1e training AVA’70 in 2010

van links naar rechts Wim Brinkman, Henk Lammers, Roelie Somsen, Theo Stronks, Geert Wevers en Henrie Drenthel, op de foto ontbreken Paul Stortelder, Eric Demkes en Henk Mengers
Ik heb dit weekend nog even gedacht om naar de Nieuwjaarscross in Eibergen te gaan maar het leek me geen goed idee om met die besneeuwde paden een wedstrijd in het bos te lopen. Als alternatief heb ik een training met de Marathongroep van AVA’70 achter de hand.

Om klokslag 11.30 uur vertrekken we met negen atleten voor een lekkere duurloop van 16 kilometer door het besneeuwde landschap. Na het Walfortbos en het Zwanenbroek steken we de Winterswijkseweg over om in de richting van Bredevoort te lopen. Achter de Slingeplas langs lopen we een rondje door de buurtschap Corle en bij camping de Twee Bruggen gaan we het zandpad weer in richting de Slingeplas.

Deze laten we aan onze rechterhand liggen en gaan we door de buurtschappen het Klooster en Barlo terug naar de Hamelandbaan van AVA’70, waar we precies anderhalf uur na het vertrek weer aankomen. Theo Stronks heeft een mooie route uitgezet, het was heerlijk loopweer en de wegen goed te belopen.
Henk Mengers van het gelijknamige bouwadviesbureau
De route die we vandaag gelopen hebben

Geen opmerkingen: