donderdag 28 januari 2010

De kantinebeheerders van AVA ’70

Hermien
Een enkele keer krijg je een foto opgestuurd van iemand en dan moet je eerst eens goed kijken wat het precies is en wat het voorstelt. Zo ook met deze foto’s en de enige tekst die bij de foto’s staat is: "hier een paar kiekjes van een paar heel bijzondere hardloopfans".

En bijzondere hardloopfans dat zijn ze! Wat ik zelf van hun weet is dat ze regelmatig koffie, thee en drankjes verkopen in de AVA’70 kantine en in de wintermaanden bij de 3dNb Crossen ook liters erwtensoep en broodjes warme worst. Ook de oliebollen met de oudejaarsloop zijn altijd erg lekker en de mannelijke helft van dit duo klust ook nog regelmatig wat af bij onze vereniging.

Ze zijn dan ook niet meer weg te denken bij atletiekvereniging AVA’70 en de keren dat ze er niet zijn, ongeveer drie keer per jaar, zijn ze op vakantie. Op één van de laatste vakanties zijn waarschijnlijk deze foto’s gemaakt maar wie er meer over kan vertellen mag het doen. Ik heb het natuurlijk over de kantinebeheerders van AVA’70 Anton en Hermien.
Anton

Geen opmerkingen: