donderdag 27 oktober 2011

Aankondiging van de 27e Halve Marathon van Doetinchem

Vorig jaar namen er veel AVA'70 atleten deel aan de halve marathon in Doetinchem

Op zondag 30 oktober 2011 organiseert atletiekvereniging ARGO uit Doetinchem voor de 27e keer een halve marathon. Het veelal verharde parcours loopt door het buitengebied van Doetinchem en Zelhem en door het bosrijke landgoed de Slangenburg. Er zijn waterposten op de halve marathon na ongeveer 4, 11 en 17 kilometer. De start van de halve marathon is om 11.00 uur.

Ook kan er deelgenomen worden aan de 7,5 kilometer, deze start om 11.20 uur. De start en finish is op de atletiekbaan, aan de Bezelhorstweg 87 in Doetinchem.

Klik voor meer informatie op onderstaande links




site organisatie


Marieke Prinsen en Marco van Rijs

4 opmerkingen:

katja zei

Succes allemaal zondag

ingrid zei

klasse tijden allemaal. en heidi netjes onder de 1.40 gebleven.

Heidie met alles d'r op en d'r an! zei

Was echt HELEMAAL verrot....vanaf 17 km ging het lichtje uit en heeft Wim een hoop gezeik van mij aan moeten horen. Veel tijd verloren aan het eind...kan ik nu nog wel een beetje van balen maar goed...in elk geval m'n tijd van vorig jaar verbeterd.Wat moest ik op't eind diep gaan zeg. Nu kwam ik denk ik zo ongeveer groen, geel, paars, wit over de finish.Maar ik ben er weer!

Gerrit zei

Die laatste e wordt nogal eens vergeten Heidie! :)

Maar toch netjes gelopen en gefeliciteerd! Nu de snelheid weer opbouwen en dan langzaam de afstand weer uitbreiden zodat die laatste kilometers ook makkelijk gaan, dan komt die 1:35 vanzelf inzicht!