zondag 16 oktober 2011

Wehl 3e Herfstloop 5 km - 18.34 min - 2e plaats M50

Voor de wedstrijd even goed warm lopen.....
Bij de derde en laatste Herfstloop in Wehl heb ik eigenlijk twee doelen voor ogen die ik wil proberen te halen. Onder de 19 minuten lopen en als ik dat haal ben ik bijna zeker van de derde plaats in het eindklassement. De nummers één (Hein Moorman) en twee (Hans Metzemaekers) uit het tussenklassement zijn op dit moment nog een maatje te groot voor me en op de nummer vier Gerde Jong staat ik nog geen tien tellen voor.

Als ik even na achten thuis weg rijd, moet ik eerst nog een laagje ijs van de autoramen halen. Begint dat nu al weer, de zomer is nog maar net voorbij. Maar het beloofd in ieder geval weer een prachtige zondagmorgen te worden en als we Wehl binnenrijden staat de zon al op uitbreken.Met het inschrijven ontvang ik het bekende koffiemuntje maar dat bewaar ik maar tot na de wedstrijd.

Na enkele kilometers warmlopen ben ik terug in het Beatrix centrum en klaar om naar de start te gaan. Ik heb me voorgenomen om weer iets harder te starten en dan maar zien hoelang we dat vol kunnen houden. Voor mijn gevoel gaat het lekker en ongeveer halverwege de wedstrijd wordt ik ingehaald door Hein Moorman en even later door Hans Metzemaekers. Laatstgenoemde kan ik steeds tot op enkele meters volgen en aan het eind van het lange rechte pad ga ik hem zelfs weer voorbij.

Dat gaat lekker en als ik de woonwijk binnenloop weet ik dat ik nog bijna drie minuten nodig heb om over de finish te gaan. Na een vluchtige blik op mijn horloge weet ik dat ik mijn doelstellingen voor vandaag ga halen. In 18.34 minuten kom ik over de streep en heb ik mijn 50+ PR in de derde wedstrijd op rij verbeterd. Enkele maanden terug liep het voor geen meter en ging ik zelfs in de richting van de 20.30 tot 21.00 minuten maar de extra trainings kilometers lijken zich gelukkig uit te betalen.

uitslagen dag 3

eindklassement

site organisatie

.....en dan proberen onder de 19 minuten te lopen

10 opmerkingen:

Ingrid zei

Geert van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!

Groetjes ingrid

Anoniem zei

Hallo Geert

Goed Bezig!!!!
Gefeliciteerd!!
Groet
Gerton

Mirande zei

Knap gedaan zeg...
En Happy Birthday natuurlijk!
Dat het een mooi jaar mag worden!!

André zei

Gefeliciteerd met je verjaardag Geert. De aanloop naar het nieuwe jaar is in ieder geval goed ;-)

Marieke zei

Hartelijk gefeliciteerd Geert met je verjaardag.Als ik kon gaf ik je je oude site weer terug......Veel plezier en tot de volgende keer, Marieke

Rob zei

Geert van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele gezonde en sportieve jaren toegewenst.

theo stronks zei

Mooie prestaties geleverd in Wehl,en dat vlak voor je 51e verjaardag,proficiat daarmee.

Eric zei

Hey Ab Raham,

Gefeliciteerd met het behalen van dit resultaat. Een vijftiger rond is een beste prestatie!

Maak er nog een mooie dag van.


Groeten,

Eric

Gerrit zei

Ha Geert,

Is het alweer een jaar geleden dat we een feestje in de Pol hadden? Wat gaat de tijd toch snel, heb je de grote beker nog?

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren!

Nu kun je een p.r. als 51 jarige lopen.......

Groeten Gerrit

Geert zei

Hoi Gerrit, ja het feestje is al weer een jaar geleden en de grote beker staat nog netjes op zolder.

Iedereen bedankt voor de felicitaties, ook via facebook.