dinsdag 3 januari 2012

Gratis startnummer 10e Marikenloop in Nijmegen

Heidie Jentink en Nicole Lensink met een groep hardloop vriendinnen
De grootste ladiesrun van Nederland op zondag 20 mei bestaat in 2012 tien jaar. Om dit te vieren is het startnummer voor maximaal 15.000 inschrijfsters gratis. De organisatie wil hiermee de tiende editie tot een groot loopfeest maken en extra geld inzamelen voor het project ‘Leren zonder Angst’ van Plan. De Marikenloop 2012 is naast 5 of 10 kilometer hardlopen een compleet dagje uit met een uitgebreide sportmarkt, een gezamenlijke warming-up en een pastaparty.

Om de kwaliteit te bewaken, is een limiet van 15.000 inschrijfsters gesteld. Afgelopen editie heeft de organisatie de inschrijving vroegtijdig moeten sluiten en ook voor komende editie is de verwachting dat de limiet ruim voor 20 mei is bereikt. Belangstellenden wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. De inschrijving opent op 1 januari 2012.

Deelnemen kan ook samen met collega's in een bedrijventeam. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om een team van maximaal vijf medewerkers in te schrijven. Deelnemende bedrijven doen mee in het bedrijvenloopklassement, krijgen een eigen omkleedruimte en worden samen op de foto gezet


Klik voor meer informatie op onderstaande links 

inschrijfformulier

site organisatie

2 opmerkingen:

Geert zei

Wacht niet te lang met inschrijven als je mee wilt doen want er is een run op de 15.000 gratis startnummers van de Nijmeegse Marikenloop.

Op nieuwjaarsdag, de eerste dag dat inschrijving mogelijk is, hebben zich al zo'n 2.500 hardloopsters aangemeld voor de ladies run. Vorig jaar waren dat er 74.

Ingrid zei

Er zijn heel wat Ava Dames die zich hebben ingeschreven.