woensdag 8 februari 2012

Aankondiging van de 36e Jutbergloop in Dieren


De flyer van de Jutbergloop
Op zaterdag 11 februari 2012 wordt de 36e Jutbergloop georganiseerd door AV Gelre. De Jutbergloop is een crossloop die gaat over onverharde paden door het licht golvend terrein van Nationaal Park "De Veluwezoom". Het parcours is dit jaar geheel vernieuwd met start en finish bij het restaurant van Camping De Jutberg, de Jutberg 78, 6957 DP Laag Soeren. Er is keuze tussen 3, 6, en 9 kilometer. Ieder over een eigen parcours. Voorafgaand is er een jeugdloop over 1,5 km. De start van de 3 en 9 kilometer is om 10.00 uur, de 6 kilometer start 10 minuten later.

Evenals vorig jaar zal er van uw inschrijfgeld voor de Jutbergloop  door de organisatie € 1,00 gedoneerd worden aan de Roparun. Na afloop staat er voor alle deelnemers overheerlijke soep klaar, aangeboden door Camping De Jutberg. Kleedruimte is beschikbaar maar er is geen douchegelegenheid.
Kijk op de website voor het laatste nieuws. Mocht door de weersomstandigheden de route te slecht beloopbaar zijn (waar het niet naar uit ziet), dan wordt dit vrijdag 10 februari om 21.00 uur op de site gemeld.
Klik voor meer informatie op onderstaande links

1 opmerking:

Geert zei

Een wedstrijd waar ik nog nooit aan meegedaan heb terwijl het toch al 35 keer is gehouden.