zondag 29 juli 2012

Heuveltraining Lochem

Staand van links naar rechts Wim Brinkman, Henk Lammers, Mark te Brake, Gerrit Dijkslag, Geert Wevers, Henk Mengers, Evelien Hillen, Heidie Jentink, Inez Balke, Tracy Jewell, Andre Balke en Theo Stronks. Zittend Roel Somsen, Jan Wevers, Gerrit te Lindert, Ingrid van Zolingen en Marieke Prinsen (fotograaf Marco van Rijs)
Vanmorgen staat er bij mijn vereniging AVA'70 een heuveltraining op het programma en om klokslag 8.00 uur vertrekken 18 personen naar de plaats Lochem. Trainer Theo Stronks heeft een prachtige ronde van 4.150 meter uitgezet op en rond de ruim 49 meter hoge Lochemse Berg. De beboste Lochemerberg behoort samen met de Kale Berg en de daartussen gelegen landerijen en houtwallen tot een 171 hectare groot natuurgebied van Stichting het Geldersch Landschap. 

Na een rustig verkennend inloop rondje, wordt deze ronde nog drie keer op eigen tempo gelopen. Samen met het in- en uitlopen staan er precies 18 kilometer op de Garmin, net zoveel als ik de laatste tijd ongeveer in een hele week heb gelopen. De volgende heuveltraining is zondagmorgen 19 augustus, ook in Lochem. 

Klik op de link voor enkele foto's

fotoalbum
Ingrid, Inez, Marco, Evelien en Tracy in de prachtige omgeving van de Lochemse Berg

4 opmerkingen:

Geert zei

Leuke morgen, mooie groep en prachtig loopweer, bedankt Theo.

Marco zei

Mooie woorden Geert, sluit ik mij helemaal bij aan. Kan niet wacht tot het 19 augustus is. ik hoop dan wel de laatste lange klim niet meer te wandelen..:)

André zei

Toevallig dat ik jullie vanmorgen tegenkwam tijdens mijn rondje fietsen.

Geert zei

Andre, ik had verwacht dat je nog wel een rondje mee zou lopen.