dinsdag 11 december 2012

GUV Run voor Serious Request: 22 december geen training A groep in Aalten

café de Keet tussen Groenlo en Eibergen, startpunt van de 5e etappe
In overleg met trainer Theo Stronks is besloten om op 22 december geen training voor de A-groep vanaf het eigen clubgebouw te houden, maar de duurloop te starten bij café de Keet tussen Groenlo en Eibergen. Zodoende kunnen we met zijn allen meedoen aan de 5de en 6de etappe van de GUV Run voor Serious Request. Via het mooie Assinkbos lopen we dan weer terug naar de Keet, waar we dan na ongeveer 19km weer zullen arriveren. Ben je bang dat het te hard gaat of te ver is, dat kun je ook via dezelfde weg weer terug als we naar het Danspaleis gegaan zijn, dan loop je 16km. 

De bedoeling is om om 11:45 uur vanaf de Hamelandbaan te vertrekken. De GUV Run voor Serious Request vertrekt om 12:30 uur bij café de Keet. Wil je aan deze duurloop meedoen, geef je dan via de site van Geert Wevers op of geef dit door aan Gerrit Dijkslag. Uiteraard wordt er ook een vrijwillige bijdrage voor Serious Request verwacht. Voor een route beschrijving van de duurloop wordt gezorgd.

Namens de A-groep
Theo en Gerrit

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Uiteraard juicht de organisatie van de G.U.V.-Run dit initiatief van de A-groep van AVA~70 van harte toe!

Gerrit zei

Wim Rensink, Benno Aversteeg en Gerrit Dijkslag zijn toe nu toe de atleten die deze training volgen en zodoende aan de GUV Run voor Serious Request bijdragen.
Als er nog meer liefhebbers zijn dan kun je je via een reactie hieronder opgeven.

Gerrit zei

Gerrit Ormel en Gerrit Heersink lopen ook mee. Ook als je geen Gerrit heet mag je meelopen. :)

Gerdie Duenk zei

Nog een deelnemer, Michel Grootholt, loopt van Leuven naar Vragender