vrijdag 7 december 2012

GUV Run voor Serious Request Update 2

De actie voor Serious Request verloopt fantastisch en Wim, Frank en ik zijn ontzettend blij met alle medewerking, sponsoring en support die we krijgen.

Gisteravond kreeg ik een telefoontje van één van de deelnemers dat hij ook even wat bedrijven had gepolst en wat telefoontjes had gepleegd en dat hij al meer dan € 1000,- toegezegd had gekregen. Nou dan val je wel even stil aan de telefoon en weet je niet zo gauw wat je moet zeggen maar het is natuurlijk in één woord geweldig!

Daarnaast sprak mij gisteravond na de training één van de ouders van een jeugdlid aan dat zijn zoon op Scholengemeenschap Schaersvoorde wat aan het regelen is en hij wil de laatste schooldagen van dit jaar de grote bokaal mee naar school nemen om deze wat proberen te vullen.

Vanmorgen hebben we een interview gegeven aan het weekblad Achterhoek Nieuws, wat er waarschijnlijk komende week in komt te staan. Morgenavond, hebben we met het management van Gerard Ekdom kunnen regelen om een afspraak met hem bij café Leuven te maken. Hij is naast Giel Beelen en Michiel Veenstra, van 18 tot en met 24 december, ook één van de bewoners van het Glazen Huis.

Wij willen dan ook iedereen nogmaals erg bedanken voor jullie bijdrage en de stand na ruim een week is 76 deelnemers en is er ons een bedrag van € 2901,- toegezegd. Toen we begonnen met de actie hadden we ons als doel gesteld: 25 deelnemers en een bedrag van € 1000 in te zamelen. Kunnen we beide met vier vermenigvuldigen en bijstellen naar 100 deelnemers en € 4000,- of is dit te hoog gegrepen?

Geen opmerkingen: