zondag 30 december 2012

Familie Robbe ontsnapt aan de Hollandse winter

Dirk-Jan Robbe en Melanie Vinkenvleugel
CALPE 30 december 2012 – Vanwege de barbaarse weersomstandigheden in het natte Nederland heeft de familie Robbe haar toevlucht gezocht in het warme Spanje. Onder werkelijk perfecte weersomstandigheden hebben zij vandaag in de Spaanse badplaats Calpe een wedstijd gelopen. De omstandigheden waren ideaal, 17 graden, een heerlijk zonnetje, een lekker fris windje en vooral de mooie blauwe ruisende Middellandse Zee op de achtergrond.

Het ging hier om een wedstrijd over 8,7 kilometer. De wedstrijd bestond uit twee ronden, voer voor een gedeelte door het pittoreske Calpe en over de gezellige met mooie tegels belegde boulevard. Ook nog vermeldenswaardig is het feit dat het een behoorlijk geaccidenteerd terrein was, met vele stijgingen en dalingen. De Bolle had hierbij veel voordeel van de superzware heuveltrainingen van trainer Theo.

De hele familie Robbe was aanwezig, te weten Joop Robbe, Melanie Vinkenvleugel en de Bolle van Grolle himself. De Spanjaarden waren diep onder de indruk van de atletische verschijning van de Bolle. Ook konden de hitsige Spanjaarden de ogen niet afhouden van mijn mooie blonde vriendin Melanie. Ook hadden ze diep respect voor het feit dat Joop Robbe op 73-jarige leeftijd nog in staat is tot het leveren van zulke topprestaties.

De wedstrijd verliep voor alle drie personen naar ieders tevredenheid. Natuurlijk was de Bolle van Grolle veruit de snelste, hij raffelde de 8,7 kilometer af in een supersnelle 37.51 minuten. Melanie had voor deze afstand 51.25 minuten nodig. Super veteraan Joop had slechts 45.30 minuten nodig om deze afstand af te leggen.

De goede afloop van deze wedstrijd werd gevierd middels een heerlijke lunch op het terras onder de Spaanse zon. We kunnen alle atleten aanraden om dit goede voorbeeld te volgen en van tijd tot tijd te gaan training onder nieuwe, mooie en bovenal inspirerende omstandigheden. Het zal u goed doen.

Klik op de link voor enkele foto's

fotoalbum
De 73 jarige Joop Robbe loopt de 8,7 kilometer in een erg knappe tijd van 45,30 minuten!
Na afloop van de wedstrijd werd er genoten van een heerlijke lunch op een terras onder de Spaanse zon

5 opmerkingen:

Geert zei

Lijkt me heerlijk Dirk-Jan om onder deze bijna zomerse omstandigheden een wedstrijd in de winter te kunnen lopen.

Ik wens je samen met je familie een goede jaarwisseling en veel loopplezier in het komende jaar toe.

Frank zei

Dirk-Jan geeft het goede voorbeeld, door in Spanje te lopen in het clubshirt van AVA`70. Laten we in 2013 dit voorbeeld massaal volgen....

ingrid zei

volgend jaar wil ik mee!

Dirk zei

vanuit Spanje wensen wij jullie allen een goed een sportief 2013 toe.

Marco zei

Klasse Dirk! jullie ook de beste wensen!