dinsdag 18 december 2012

GUV Run voor Serious Request Update 4

Nog een paar dagen en dan is zover! Toen we bijna drie weken geleden met deze actie begonnen, hadden we als organisatie niet durven dromen dat we dit met zijn allen voor elkaar zouden krijgen. Een fantastisch bedrag van bijna 7.500 euro is al gestort op onze actiepagina. Zaterdag zijn er ruim 200 deelnemers en er komen dagelijks nog aanmeldingen en stortingen binnen. .

Om precies 10.00 uur gaan we starten en met name de eerste etappe door Aalten zal een mooi gezicht zijn. Vanaf het begin hebben we onze doelstelling bijgesteld en dit blijven we doen tot het eind. We hebben nu al zoveel bereikt met zijn allen, waardoor we nu hopen het eindbedrag van 10.000 euro te halen. Of dit gaat lukken is natuurlijk de vraag!

Vrijdagavond beginnen we met een Pasta Party zoals jullie hebben kunnen lezen en veel mensen gaan die dag op hun werk een kerstborrel drinken. Maar voor degene die zin en tijd heeft zijn er nog plaatsen beschikbaar om samen gezellig te eten, dus geef je op nu het nog kan. Iedereen is van harte welkom.

Van wielervereniging De Peddelaars fietsen zaterdag vier gediplomeerde verkeersregelaars mee. Voor de auto's die mee rijden zijn er autostickers gedrukt en voor de atleten is er een prachtig startnummer. Dit alles is voor de start bij café Leuven af te halen.

Wel wil ik nogmaals aangeven dat iedereen op eigen risico mee loopt, zelf voor vervoer moet zorgen en als het kan om 9.30 uur bij café Leuven aanwezig is. Als dan ook nog de weersomstandigheden mee zullen zitten wordt het een fantastische dag!
Autosticker
Startnummer

Geen opmerkingen: