dinsdag 12 maart 2013

Aankondiging van het Rondje Nederland in Arnhem

Rondje Nederland 2009.....
Locatie
Rondje Nederland vindt plaats op zondag 17 maart 2013 op het terrein van Het Nederlands Openluchtmuseum, Schelmseweg 89, 6816 SJ Arnhem.
Parkeren
Fietsen en bromfietsen kunnen neergezet worden op de parkeerplaats van het Nederlands Openluchtmuseum. De fietsenrekken vindt u bij het gebouwtje op de parkeerplaats. Voor auto's is er voldoende parkeerruimte vlakbij het museum.
Omkleedruimte
In de ontvangstruimte van het Openluchtmuseum is er een mogelijkheid zich om te kleden. Er zijn geen afgesloten kleedruimtes of een bagagedepot. Let dus op uw waardevolle spullen. Ook zijn er in het Openluchtmuseum geen douches aanwezig voor na afloop.
Deelnemers
Met bijna 2000 inschrijvingen is Rondje Nederland een druk bezocht evenement. Er nemen zo'n 700 kinderen deel aan de loop. Om alle kinderen gelijke kansen te geven is de kidsruns gesplitst in een jongens- en meisjesrun. Deelnemers halen hun startnummer aan de ingang van het Openluchtmuseum. Hier is tevens een omkleedruimte.
Inschrijfgeld
Voorinschrijving 5 en 10 km: 7,50 euro - Nainschrijving    5 en 10 km: 9,00 euro - Voorinschrijving 1 en 2,5 km: 3,00 euro - Nainschrijving 1 en 2,5 km: 3,50 euro. Rondje Nederland werkt dit jaar met het Ipico-tijdregistratiesysteem. De chips dienen na afloop weer ingeleverd te worden. Voor niet ingeleverde chips wordt 10 euro in rekening gebracht.
Supporters en Toegang Openluchtmuseum
Supporters zijn natuurlijk onmisbaar.  Het Openluchtmuseum hanteert voor supporters en bezoekers het wintertarief: Vrienden van het Openluchtmuseum - gratis, Museumkaart - gratis, Volwassenen (vanaf 13 jaar)- € 4.50, 4 t/m 12 jaar- € 2.50, 0 t/m 3 jaar- gratis. De toegang tot het Openluchtmuseum is op de wedstrijddag gratis voor deelnemers. 

Klik voor meer informatie op onderstaande links
......met supporters uit Aalten

1 opmerking:

ingrid zei

Marco, zullen we zondag gaan?