zaterdag 2 maart 2013

Foto's en uitslagen van de 25e Engelse Mijlenloop in Winterswijk

Veel AVA'70 leden in Winterswijk

Klik op de link voor de foto's van Johan Assink, Patrick Ikink en Wim Ruesink

fotoalbum


uitslagen

site organisatie


Marcel Mateman
Jolanda Hubers en Erna Boekelder 
Anita Roos

10 opmerkingen:

wim brinkman zei

kloppen de uitslagen wel ?
Want ik zie bij Gerrit D een tijd staan ,die ik niet kan rijmen.Nu heeft hij in Winterswijk al wel vaker "problemen "gehad,maar dit?

Katja zei

Gerrit,

Hoe gaat het nu met je? Ik hoorde dat je even niet lekker was. succes en klasse dat je de wedstrijd uitgelopen hebt.

Rob zei

Ik weet niet wat er aan de hand was Gerrit, maar mooi dat je de wedstrijd toch nog heb uitgelopen.De meeste mensen waren denk ik uitgestapt.

Gerrit zei

Wat een zorgen weer, dank jullie wel!

Ik weet niet wat er aan de hand is maar na Dinxperlo ben ik de feeling voor wedstrijden even helemaal kwijt. Griep, afgelasting en nu dit. Losser ging dan nog wel.

Stond al met een veel te hoge hartslag aan de start en liep vanaf de start al achter mijn adem aan ipv achter Björn. Na een kilometer zat ik denk ik al boven de 200 en wilde terug. Heb een paar minuten teruggelopen, maar toen zakte mijn hartslag weer.
Dus maar weer omgekeerd en vijf minuten na de eerste keer, kwam ik weer bij het 1km punt langs. Zelfs de fietsers die achter de laatste lopers aangingen, waren daar toen al voorbij.

Durfde ook niet heel erg hard, maar de laatste 7km gingen binnen de 27min, dus daar ben ik op zich wel tevreden over.

Ben van de week enorm druk op het werk en daarbuiten geweest, dus hopelijk ligt het daaraan, anders moet ik me meer zorgen gaan maken.

Zoals Geert al zei, ik maak dit jaar bij wedstrijden meer mee dat al die jaren daarvoor bij elkaar, maar of ik daar nu zo blij mee moet zijn........

fijne zondag allemaal!

Davy zei

Was weer een prachtige wedstrijd en heb er van genoten. En Barry Magis bedankt voor het samen oplopen.

Harro zei

Niet leuk, al is een afgelasting van een andere orde dan zo'n hoge hartslag.
Wat het ook is Gerrit, neem je zelf in acht.
Sterkte in ieder geval!!

Geert zei

De uitslagen op de 10 Engelse Mijl kloppen niet helemaal. Ik heb de hele afstand samen met Marco van Rijs gelopen en we kwamen gelijk over de streep. In de uitslagen ben ik echter 19 seconden sneller dan Marco. Eigenlijk hoor ik dus een plaats lager te staan, misschien kan het nog aangepast worden?

theo stronks zei

Proficiat voor degene die in Winterswijk gelopen hebben.!!!

Dirk zei

He Gerrit, een hartslag van boven de 200, dat is toch zeldzaam.
Hoop net als alle anderen dat het snel weer goed gaat met je en dat je snel weer op je oude bij ons allen bekende topniveau bent.
Ging bij mij wel lekker gister en vandaag nog een 10km gelopen in Vorden.
Ging ook lekker.
Zie je donderdag op de training wel weer.

Gerrit zei

Ha Dirk, 200 is een gok, want ik loop zonder hartslagmeter, maar ik heb altijd al een hoge hartslag, en dit voelde nog veel hoger. Vroeger zat ik regelmatig boven de 200, maar toen was ik nog een Gerritje.

Ik heb geen idee wanneer het weer goed met me gaat, aan de laatste 7km te zien ging het toen al weer goed, al durfde ik niet op topsnelheid te lopen, qua conditie zit het in elk geval wel goed.
Ik heb vandaag de traning maar overgeslagen. Zal de komende tijd wel met een graag gevoel gaan lopen, van wanneer komt het weer terug?

Pas jij ook goed op jezelf Dirk, je bent nu weer zo goed bezig, we willen je de komende tijd ook blessure vrij bij AVA zien. :)

Ja Harro, had ook liever een sneeuwbui gezien dan dit, maar ja, wat doe je er aan?