donderdag 14 maart 2013

Marikenloop in Nijmegen zit vol

Marikenloop - meer dan 13.000 inschrijvingen
De individuele Marikenloop inschrijving is ruim twee maanden voor het evenement gesloten; de inschrijflimiet is bereikt. Meer dan 13.000 vrouwen hebben zich ingeschreven. De Marikenloop is hiermee met afstand de grootste vrouwenloop van Nederland.

Annamarie Thomas
De Marikenloop is een sportief dagje uit met 5 of 10 kilometer hardlopen, een uitgebreide sportmarkt, een gezamenlijke warming-up en achteraf een pastaparty. Na het succes bij de afgelopen editie wordt de warming-up ook dit jaar verzorgd door oud-wereldkampioene schaatsen Annamarie Thomas.

Inschrijven bedrijvenloop nog mogelijk

De Marikenloop kent ook een bedrijvenloop waarbij deelneemsters extra faciliteiten krijgen en gebruik kunnen maken van een eigen omkleedruimte. Inmiddels hebben zich al een recordaantal van 160 teams aangemeld. Nog niet alle ruimtes zijn ingevuld en inschrijven voor de bedrijvenloop is dus nog mogelijk.


Kika
Het goede doel van de Marikenloop is KiKa. Deze stichting heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker. Meer specifiek streeft KiKa naar verhoging van de genezingskans, verbetering van de kwaliteit van de behandeling en vermindering van bijwerkingen. Om dit te realiseren is vernieuwend onderzoek vereist dat gericht is op specifieke genetische eigenschappen voor kinderkanker. Deelneemsters aan de Marikenloop wordt gevraagd KiKa te ondersteunen.


De Marikenloop start zondag 26 mei bij het Gymnasion in Nijmegen; de 5km om 13.00 uur en de 10km om 14.15 uur. 


Klik voor meer informatie op onderstaande links

parcours

site organisatie

4 opmerkingen:

Geert zei

Henk, ga je weer met zo'n grote groep dames naar Nijmegen?

Unknown zei

Hallo geert
De marikenloop lijkt wel een datingsite.
hardloopster zoekt ????

ruud

Geert zei

Als ik iemand helpen kan Ruud, dan hoor ik het graag.

Henk Mengers zei

Dit jaar gaan we met een groep van ca. 30 C-atleten (hoofdzakelijk dames) op 26 mei naar de 5 en 10 Engelse mijlenloop in Eibergen. Ik zal deze grote groep begeleiden, maar dit keer niet in dameskleding.
Henk Mengers