zondag 17 maart 2013

Geslaagde testloop C+ groep van Johan Assink en Henk Mengers

Geslaagde testloop voor de C+ groep
Zondag 26 Mei is voor een deel van de recreantengroep de D-day. De 5 of 10 Engelse Mijlen loop in Eibergen staat gepland. Vanmorgen was een testloop voor dit avontuur. Er was een route uitgezet van 7km of 15km richting Miste en Bredevoort

Deze C+ groep werd vandaag begeleid door meerdere atleten die vorig jaar dit avontuur hebben meegemaakt. Je kon merken dat van hun kennis en ervaring gretig gebruik werd gemaakt. Totaal waren  er ruim 35 atleten op deze loop afgekomen.

Nadien koffie en cake in de kantine. Niemand wist waar de goed uitziende cake vandaan is gekomen, maar het smaakte geweldig. Dus de rechthebbende eigenaar willen we hierbij nog hartelijk bedanken.

o ja …, er is prima gelopen en we kunnen constateren dat we op de goede weg zijn!

Henk Mengers
De goeduitziende cake

6 opmerkingen:

Geert zei

Knp werk Henk, dat je zoveel mensen, die nog niet zo heel lang hardlopen, zo enthousiast krijgt voor een 5 of 10 Engelse Mijl.

Henk Mengers zei

De begeleiding doe ik samen met Johan Assink. Bovenal zijn het de atleten die ondanks weer en wind de trainingen trouw blijven volgen.

Davy zei

Haha wel mooi om te zien hoe de personen keken die een stukje cake hadden gegeten, toen je zijn die is voor een feestje vanmiddag haha.

Nu hopen dat de groep heel blijft, en zonder te veel problemen de training voor Eibergen vol kan maken.

Anoniem zei

alle lof voor onze trainers Jan Johan en Henk. De groep is erg gezellig en we doen het samen! dat maakt het dat we er met z'n allen voor gaan!

Lianne ter Haar zei

Super loopje gister. En dat te bedenken dat ik vorig jaar rond deze tijd de nodige moeite had met 5 km. Helemaal gaaf!! We trekken elkaar over die streep op 26 Mei.

Jolanda Hubers zei

Uhm,kan ik het recept van deze cake krijgen. Hij was nl erg lekker ;-) En het is heerlijk om met deze groep te kunnen/mogen lopen. Supercluppie!!