donderdag 23 oktober 2014

Aankondiging van de 5e editie van Henrie's donkere herfst trainingsloop

Vrijdag 24 oktober 19.30 uur
Op vrijdagavond 24 oktober 2014 organiseert Henrie Drenthel de vijfde editie van een herfst trainingsloop in het donker. Het is de bedoeling dat we de donkerste gedeelten van het buitengebied van Winterswijk opzoeken. Het zal een rustige trainingsloop van ongeveer anderhalf uur worden en we vertrekken om 19.30 uur aan de Eekelerweg (achter Obelink) in Winterswijk. Zo'n 95% van de 14 kilometer route is onverhard en het tempo zal rond de zes minuten per kilometer liggen.

Een (hoofd)lampje en reflecterend hesje is verplicht. Na afloop van de loop is er aan de Eekelerweg nog even de gelegenheid om wat na te praten over de tocht. Graag zelf weer wat eten en drinken meenemen.

Iedereen is van harte welkom en kan hier aan mee doen. Lijkt het je wat en wil je graag mee lopen geef je dan even op. We vertrekken om 19.00 uur met de auto bij AVA'70. De training is een goede voorbereiding op de Slingetrail of de Montferland Night Trail.

Deelnemers: 1.Henrie Drenthel, 2.Geert Wevers, 3.Andre Bleumink, 4.Erwin Wamelink, 5.Miranda Domhof, 6.Rik Delsing, 7.Angelique Vrijdag 
De start is bij punt A

2 opmerkingen:

Björn zei

Bij punt A is de start, maar bij welk punt staat de hot tub??

Bademeister zei

Stukje lager, rechtsonder van A. Hot is dit jaar niet overdreven Hot