woensdag 25 mei 2016

Aankondiging van de 4e Tweestromenloop in Wijchen

Tweestromenloop 2015
Op zondag 29 mei 2016 organiseert AV Wijchen voor de vierde keer de Tweestromenloop Wijchen. Deze hardloopwedstrijd is bedoeld voor zowel de recreatieve als de meer prestatiegerichte loper. In het bos- en zandheuvelgebied rondom AV Wijchen is weer een prachtige route uitgezet.  De korte afstanden vinden plaats op de baan. Door de gezellige sfeer is het ook voor de toeschouwers heel aantrekkelijk. Er worden hamburgers gebakken en er kan lekkere taart worden gegeten (grotendeels zelf gebakken!). Voor de kids is er een springkussen. Bekijk de foto’s van de 3e editie (2015) hier.

Programma:                                    
10.45 uur:    400 meter (leeftijd tot en met 10 jaar)                
11.45 uur:    800 meter (leeftijd tot en met 12 jaar)                
11.00 uur:    3,5 kilometer (leeftijd vanaf 11 jaar)  
12.00 uur:    prominentenrolstoelrace Casey Troy Foundation         
12.30 uur:    5 kilometer (vanaf 12 jaar)
12.35 uur:    10 kilometer (vanaf 14 jaar)                              
•    De start is bij Atletiekvereniging Wijchen (AV Wijchen), De Wijchert 4, 6603 AG Wijchen.  •   In het clubgebouw is omkleed- en douchegelegenheid.
•    Het parcours van de 3,5 km ,5 km en 10 km is gedeeltelijk onverhard. 
•    De 3,5 km route is volledig vlak en bij uitstek geschikt voor de jonge of beginnende loper.
•    De 5 en 10 km afstanden bevatten een aantal hoogteverschillen (zandheuvels) en zijn uitdagend!
De Casey Troy Foundation zet zich in voor lichamelijk gehandicapte kinderen in Kameroen en wil o.a. via de rolstoelenrace van prominente Wijchenaren aandacht vragen voor de Stichting. De opbrengst van de gesponsorde deelnemers komt volledig ten goede aan de Casey Troy Foundation. Ook via je voorinschrijving kan er voor de Stichting een donatie worden gedaan, daarnaast kunnen er sets “ bibfix”  met logo van de Casey Troy Foundation worden besteld. Hiermee kun je je startnummer zonder speldjes bevestigen op je shirt. Daarnaast worden loten verkocht waarmee je prachtige prijzen kunt verdienen. Gedurende de dag is er een informatiestand van de stichting waar te zien is wat de stichting allemaal doet in Kameroen. Na de spectaculaire wedstrijd waar echt veel Wijchense toppers aan mee doen, gaan we zien wie zich de snelste Wijchenaar in de rolstoel mag noemen. Natuurlijk komen jullie allemaal aanmoedigen, want dat hebben de deelnemers absoluut nodig!
Voorinschrijven kan via de volgende link
site organisatie             

Geen opmerkingen: