woensdag 23 augustus 2017

Aankondiging van de 30e Bruggenloop in Rotterdam

30e Bruggenloop in Rotterdam, zondag 10 december
De inschrijving voor de 30e editie van de DSW Bruggenloop op zondag 10 december 2017 in Rotterdam is geopend! De DSW Bruggenloop Rotterdam heeft een nieuwe startlocatie op de Piet Smitkade en daarmee ook een vernieuwd mooi parcours. Mede door de afsluiting van de Maastunnel is er besloten om dit jaar niet over de Erasmusbrug te lopen, maar juist over de Willemsbrug. Hierdoor wordt het eerste gedeelte van het parcours ook anders dan voorgaande jaren. 

Deelnemers komen allereerst over twee nieuwe, relatief kleine, bruggen tijdens het event; de Piekbrug en de Nassaubrug. Beiden bruggen zijn gelegen in de wijk Feyenoord. Na ruim 3 kilometer wordt de Koninginnebrug aangedaan en hebben de deelnemers fantastisch uitzicht op de welbekende Hef. Als vierde, nieuwe brug wordt de Willemsbrug aangedaan. Een echte kuitenbijter die als icoon van Rotterdam natuurlijk niet kan ontbreken voor de oversteek naar Rotterdam Noord. Het parcours vervolgt zich verder via de Boerengatbrug, de Maasboulevard, via de Esch en over de Van Brienenoordburg naar de finish op de Olympiaweg. De 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam wordt opnieuw een super winterse hardloopbeleving!

Schrijf je nu direct in om verzekerd te zijn van een startnummer voor deze altijd snel uitverkochte winterse loop. Wim Brinkman heeft zich al opgegeven. Hij gaat waarschijnlijk met de trein, die voor de Kuip stopt. Wie heeft er zin om met hem mee te gaan?

Klik voor meer informatie op onderstaande links

de uitdaging: zes bruggen

inschrijving

site organisatie

Geen opmerkingen: