zaterdag 25 april 2020

Virtuele Koningsloop AVA'70 2020

Vijf kilometer wedstrijd op 26 of 27 april (voor 19.00 uur)
Het Coronavirus bepaalt op dit moment de gang van zaken. Heel veel activiteiten gaan op dit moment niet door en ook alle sportwedstrijden kunnen geen doorgang vinden. Voor maandag 27 april a.s. staat de Koningsloop op de wedstrijdkalender en hoewel deze populaire run natuurlijk ook geschrapt is, komen we met een alternatief, namelijk de virtuele Koningsloop AVA`70 2020!

Wat is de bedoeling?
* De Koningsloop 2020 is een virtuele wedstrijd over een afstand van 5 kilometer.
* Je loopt tussen 26 april 00.01 uur en 27 april 19.00 uur op een door jezelf uitgekozen parcours een traject van minimaal 5 kilometer.
* Vervolgens stuur je het resultaat via Strava, Garmin, Tom-Tom… naar:
koningsloop@ava70.nl en geeft het traject een originele naam.
* Er zijn 4 klassementen: Heren, Dames, Jongens tot en met 15 jaar, Meisjes tot en met 15 jaar
* Je hoeft voor deelname GEEN lid te zijn van AVA`70
* Je mag maximaal 3 pogingen inzenden

Je mag gerust langer lopen, maar voor de wedstrijd gelden de eerste 5 kilometers van je duurloop. De organisatie stelt het op prijs, dat je ook een leuke foto meestuurt van de omgeving waar je de poging hebt gedaan. Voor de winnaars van het klassement is natuurlijk een mooie prijs beschikbaar. 

Daarnaast zijn er nog een tweetal mooie aanmoedigingsprijzen. Aan de hand van de inzendingen wordt het klassement bepaald en bij twijfel is het laatste woord aan een onafhankelijke jury. De deelname is voor eigen risico en de geldende Corona-maatregelen zijn van kracht. Inschrijving voor de alternatieve Koningsloop AVA`70 2020 is vanaf heden mogelijk via deze link. En….. de deelname is gratis! Jij doet toch ook mee?

Geen opmerkingen: