zondag 28 november 2021

Uitslagen van de 7e Vlasakkerloop in Amersfoort

Tom Wevers (links) en Gerrit Dijkslag
In 2014 is AV Triathlon begonnen met de Vlasakkerloop als evenement met de start en finish vanaf het eigen clubhuis aan de rand van mooie bos- heide en zandgebieden en direct grenzend aan bos Birkhoven en het mooie natuurgebied de Korte Duinen.

Met verschillende onderdelen in het programma is de Vlasakkerloop een breed sportevenement voor crossers en prestatielopers, voor hardlopers en wandelaars, voor jong en oud, voor valide en minder valide deelnemers.

We zijn trots om sinds 2018 als eerste in Nederland ook een FrameRunningCross (voorheen RaceRunning geheten) in ons programma te hebben opgenomen voor kinderen met een beperking die met een soort driewieler met veel plezier kunnen sporten.

Vanaf 2019 krijgen we van Defensiewege geen toestemming meer om gebruik te maken van het afgesloten gedeelte van de Vlasakkers. Daarom lopen we  in 2021 weer volledig verhard en gedeeltelijk langs de Vlasakkers.

Aan de start van de 10 kilometer staan ook twee AVA’70 leden. Gerrit Dijkslag loopt een tijd van 42.45 minuten over deze afstand, terwijl Tom Wevers er ruim 3 minuten minder over doet en finisht in een tijd van 39.29 minuten.

Klik op de link voor de uitslagen

5 kilometer

10 kilometer

10 Engelse Mijl

site organisatie

3 opmerkingen:

Gerrit zei

Netjes gelopen Tom, knappe tijd! Ik heb weinig verharding gezien, op 600meter na alleen zand en modder. Was een mooi parcours en fijn dat er in deze tijd nog wedstrijden worden georganiseerd!

Tom zei

Leuk je gezien te hebben!

Die zin zal over de 10 EM gaan, die was volgens mij wel (bijna) volledig verhard. Op https://avtriathlon.nl/geslaagde-vlasakkerloop-blij-dat-het-kon/ staan trouwens nog meer foto's.

Gerrit zei

Thanks Tom, mooie foto's!