zondag 27 maart 2022

AVA'70 Trailclinic (slot)

De deelnemers van de 4e en laatste trail clinic

Afgelopen weekend ging de zomertijd in. Geen probleem voor de deelnemers van de vierde AVA Start2trail clinic. In alle vroegte stonden ze op om naar de Lochemse Berg te rijden. En niet voor niets! De zon scheen al lekker en het was nog lekker fris. Ideaal weer dus om te genieten van alle moois dat de Lochemse Berg te bieden heeft. De route over de Kale Berg en de Lochemse Berg kende vele toppen en dalen, alle geleerde vaardigheden voor klimmen en dalen konden nog een keer doorgenomen worden.

Naast de Witte Wieven Koele stonden ook diverse klimmetjes naar uitkijktoren de Belvedère en naar het ‘prieeltje’ bovenop de Kale Berg op het programma. De tips en trucs kwamen dus goed van pas. Het enthousiasme van de deelnemers was groot en ze lieten zich dan ook niet uit het veld slaan door een klim meer of minder. De grenzen zijn weer verlegd.

Na afloop was er bij eetcafé de Kale Berg nog een gezellige nazit waar we één en ander nog even konden doornemen met een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers voor de liefhebbers. Het enthousiasme van de deelnemers in afgelopen clinics was groot en het was dan ook erg leuk om te doen. Komende week doen een groot aantal deelnemers mee aan de trailrun in Beek en met wat goede wil gaan we ook in de toekomst nog wat dingen organiseren voor de deelnemers en eventueel andere liefhebbers. Het lijkt erop dat er weer wat trailrunners bijgekomen zijn!

Iedereen bedankt voor de inzet en het enthousiasme en ook bedankt voor de attentie. Erg leuk!

Andre Bleumink

Geen opmerkingen: